Új jelszó kérése

Milyen a jó fenyő gyerekágy?

A jó fenyő gyerekágy ismérvei a következők:

-Valódi fából készül

-megbízható

-biztonságos

-felületkezelése káros anyagot nem tartalmaz.

 

Minden fenyő gyerekágy a kínálatunkban tömör borovi fenyőből készül, ami a fenyő fajták közül is tartósabbnak, erősebbnek számít.  A fa nagyon tartós, és ártalmatlan a gyermekre nézve. A jó minőségű faanyagból készült gyerekágy hosszú időn át stabil és esztétikus fekhelyet biztosít a kicsiknek.

 

Csecsemőágyunk nagyobb méretű (70x140cm) ebben kényelmesen elfér a baba. Emellett a fekvőfelület magassága állítható és később a rácsokat levéve esztétikus, szép fenyő gyerekágy válik belőle.

 

A csecsemőágyból kikerülve sokan a hosszabbítható fenyő gyerekágyat kedvelik, mert ez a gyermek növekedésével szinkronban állítható. Ezt az ágyat később a kistesó(k) is megörökölheti(k). Jó helykihasználtságú. Kisebb lakásokban ideális megoldás.

 

Kissé nagyobb helyen jó választás lehet a Marcus fenyő gyerekágy. Ez fix 80x160-as belső mérettel rendelkezik, szinte majdnem teljesen keretes, így a gyermek nem gurul le az ágyról.

 

Nagyobbaknak vagy akiknél van hely a szobában a csecsemőágy után mindjárt egy nagyobb ágyat is vásárolhatnak. Bármelyik egyszemélyes ágyunkra lehet kérni leesésgátlót, ezzel máris egy praktikus, nagy, masszív fenyő gyerekágyat kapunk, ami felnőtt korban is használható.

 

Ahol nincs nagy hely a lakásban, ott jó megoldásnak tűnhet az emeletes- vagy a galériaágy, erre is van ajánlatunk. Bármelyik ilyen fenyő gyerekágy, akár felnőttet is kibír, hiszen hosszú távra lettek tervezve.

 

Fenyő gyerekágy a tartós megoldás!

 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.