Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Aloe Vera memory párna
Aloe Vera memory párna
7 600 Ft

Aloe Vera memory párna

Aloe Vera memory párna
Aloe Vera memory párna

Aloe Vera memory párna mérete:

50 x 30 x 10/7 cm

 

INGYENES HÁZIG SZÁLLÍTÁSSAL!

7 600 Ft
Részletek

-Fedőanyag: 100% poliészter Aloe Vera kikészítéssel

-Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab

-Szín: fehér

-Moshatóság: csak a huzat

 

Az Aloe Vera memory párna kiválóan alkalmazkodik a test vonalához, csökkenti az egyes testrészekre nehezedő nyomást.  Megtartja a gerincet, rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben. A hozzá tartozó huzat aloe vera kikészítésű. A növény zselés leveleinek kivonata számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek jótékony hatásúak a bőrre.

 

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. 

A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

 

Azoknak ajánljuk, akik jó áron szeretnének magas minőségű, ergonómiai kialakítású párnát vásárolni. Azoknak is ideális, akik oldalt és a hátukon szeretnek aludni, valamint kedvelik az alacsonyabb párnákat.

Kiváló választás akkor is, ha valaki még csak ismerkedik a memory világával.

 

Csak a párna huzata mosható!

Adatok
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
1 – 2 hét
Szállítási költség Magyarország területén
Ingyenes
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!