Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Memory 4 évszak párna
Memory 4 évszak párna
13 900 Ft

Memory 4 évszak párna

Memory 4 évszak párna
Memory 4 évszak párna
Memory 4 évszak párna
Memory 4 évszak párna
Memory 4 évszak párna

Memory 4 évszak párna mérete:

60 x 40 x 13 cm

 

INGYENES HÁZIG SZÁLLÍTÁS !

13 900 Ft
Részletek

-Fedőanyag: 100% poliészter

-Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab, beépített gél réteggel

-Szín: fehér, kék paszpollal

-Moshatóság: csak a huzat, 40 fokon

 

A 4 évszak memory párna töltete alkalmazkodik a test vonalához, csökkenti az egyes testrészekre nehezedő nyomást. Megtartja a gerincet, rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben.

 

A párna két oldala más és más évszakban használható. Az egyik fele, a hűsítő TechnoGel réteg és SpendMesh huzatnak köszönhetően a meleg nyári éjszakákra, míg a puha, meleg WarmDream huzat a hűvös őszi/téli éjszakákra tökéletes választás.

 

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. 

A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

 

Azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a termék minden évszakban ideális választás legyen, továbbá azoknak a vásárlóknak, akik nyitottak az újdonságokra.

Kiváló választás akkor is, ha valaki még csak ismerkedik a memory világával.

A párna huzata levehető, mosható.

Adatok
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
1 – 2 hét
Szállítási költség
Ingyenes !
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!