Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Hírek

Évértékelés
2015.12.16 23:57

Ismét elérkezett az év vége, ebben az évben is sok új fejlesztést hajtottunk végre.

 
Új termékcsaláddal (Adél/Olivér) bővítettük kínálatunkat a minimál bútort kedvelőknek.
 
Matracvásárlás előtt állóknak külön oldalt hoztunk létre, ahol kis segítséget próbálunk nyújtani a matracválasztás útvesztőjében.
 
Megváltoztattuk a honlapunk kinézetét, a mai trendeknek megfelelően. Több képet, nagyobb méretben igyekeztünk feltölteni, hogy így is segítsünk a választásban Látogatóinkat.
 
Majdnem minden termékünket lehet már online országos kiszállítással vásárolni. Sikerült megbízható futárszolgálattal felvennünk a kapcsolatot, akik épségben leszállítják a megrendelt bútort.
 
Az internetes vásárláshoz készítettünk segítséget, azoknak, akik nem gyakorlott vásárlók vagy a rendszerünkben nem igazodnak el. 
Bútorainkat nemcsak kosárba helyezve tudja megvásárolni, hanem le is foglalhatja, későbbi személyes átvétellel történő vásárlásra, de akár árajánlatot is kérhet tőlünk. Külön oldalon, egy megrendelési ürlapot kitöltve le is adhatja felénk a rendelését.
 
Sikeres akciónk volt nyáron, aminek keretében sok terméket kedvezménnyel kínáltunk. 
Most fejeződött be Év végi akciónk, ami előtt szavazásra bocsátottuk, hogy Látogatóink/Vásárlóink milyen termékünket szeretnék akcióban megvásárolni. Ezzel is próbáltunk látogatóink véleményére adni. Ennek eredményeképpen született meg, hogy ágyak és szekrények voltak többségében akcióban.
 
A 2016-os évben is hasonló lendülettel fogjuk fejleszteni a szolgáltatásainkat, bútorainkat, több új lehetőség is előkészületben van már.
 
Ezúton kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet minden kedves Vásárlónk, Látogatónk számára.

Telefonos és online chat ügyfélszolgálatunk december 24-27. és  december 31-január 4. között nem üzemel, illetve e-mailes megkeresésekre korlátozottan tudunk válaszolni. 
Köszönjük megértését és türelmét!
Vissza