Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Hírek

Évértékelés
2016.12.29 10:48

Ismét eltelt egy év, ami mozgalmas volt.

Ebben az évben számos új terméket vettünk fel a kínálatunkba.

Elsőként az Emília franciaágyunkat készítettük el ágyneműtartós kivitelben, ezután az Olivér ágy fejtámláját módosítottuk, hogy még vonzóbb legyen (Olivér 2 franciaágy).

Etsberger fenyőbútorokhoz kérhető pácok változtak, főleg a gyerekbútorokhoz illőek. Ezek sokkal kellemesebb színárnyalatban készülnek ezentúl. 

Nyáron egy régi kedvelt termékünk a sarok számítógépasztalt gondoltuk újra, minimálisra csökkentettük a felesleges tartozékokat.

Andi-Tamás termékcsalád új pácszínekkel bővült és a Tamás szekrény most már négy ajtósan is készül.

Új kanapé került gyártólistára, Lilla kanapé néven. Nagyon jó és kedvelt termékünk lett rövid idő alatt. 

Az őssztől a Naturtex termékeit is meg lehet találni kínálatunkban, így még jobban elő tudjunk segíteni, ami a jó minőségű és egészséges alváshoz szükséges. (Paplanok, párnák, matracvédők...).

A bútorokhoz kérhető pácszíneket nagyobb méretben és új dizájnban lehet látni a termék képeknél, hogy még könnyebb legyen a választás.

Legújabb termékünk a Zsolt 2 franciaágy, amit olyanoknak terveztünk, akik nem szeretik az alacsony ágyat. Könnyebben le- és felkelnek az ágyról.

 

Jövőre is töretlen lendülettel vágjuk bele magunkat az újításokba, hogy minél jobb termékeket kínáljunk, minél jobb körülmények között. 

 

Ezúton kívánunk boldog Új évet minden kedves Vásárlónknak és Látogatónknak!

 

Vissza