Kiemelkedő minőségű fenyőbútor - helyszíni kedvezménnyel

Vásároljon üzletünkben, érezze keze között a minőséget!

Ön is imádja a kedvezményeket?

Weboldalunkon minden készleten lévő bútorunkat megtalálja, azok méretbeli és egyéb jellemzőivel. Rendelését pár kattintással leadhatja otthona kényelméből is. Amennyiben a kiválasztott bútor szállításáról a megrendelést követően Ön gondoskodik, 5% kedvezményt biztosítunk a termék végösszegéből.

Bútorok a javából!

 

Különleges minőség

A fenyőbútorok piacán kiemelkedő minőséget kínálunk. Célunk, hogy a nálunk vásárolt bútorok legyenek otthona ékkövei.

Széles kínálat

Tudjuk, hogy Önnek is fontos otthona egyedi kialakítása. E miatt széles kínálatunkból összeválogathatja álmai bútorait!

Megbízható partner

Régóta keresi azt a bútoráruházat ahonnan bizalommal vásárolhat és mindig jó minőségű termékekre számíthat? Célba ért!

 

 

Minőség és elegancia – ezt sugározza otthona, minőségi fa bútorainkkal. Ráadásul garantált 5% kedvezményt adunk személyes átvétel esetén – aminek a folyamata mindössze pár perc!

 

Ha gyenge a minőség, akkor azzal minden nap szembesül. Átkozni fogja azt a napot, amikor az olcsóbb minőséget választotta.

Az óriási kínálat mellett nehéz megtalálni, ahol valóban minőséggel találkozhat.

Ön is ismeri a gyenge minőségű bútorokat, melyek csupán pár évre szolgálják ki? Összeszerelésük időigényes, használatuk nem tartós. Esztétikailag és funkcionálisan is hagynak kivetnivalót maguk után. Stabilitásuk sem megfelelő, ami ráadásul balesetveszélyes is lehet.

 

Gyenge minőség, rövid élettartam, hibás elemek

 

Rosszul választott fa

A fenyőbútorok készítése során különösen fontos, hogy milyen fából állítják azt elő. Mi az északról származó erdei fenyő mellett tettük le voksunkat a több évtizedes tartósság, és a semmivel nem összetéveszthető karakter érdekében.Csak extra minőségű fenyő alapanyagokból készül olyan bútor, ami évtizedek múlva is újnak tűnik, és amire büszke lesz otthonában.

 

Egy bútorválasztás jó esetben évtizedekre történik. Minőség nélkül nagyon gyorsan egy öregnek ható bútort kapunk, ami elronthatja az egész ház összképét, amiért oly sokat küzdött. Érdemes a minőséget választani, amelynek köszönhetően bútora hosszú távon otthona dísze lesz!

 

Önnek a minőség fontos, vagy megelégszik az olcsóbb termékkel is?

Hisszük, hogy bútorokat nem 2-3 évre választunk. Önnek sem kell tovább félnie a silány minőségtől, segítünk, hogy strapabíró, minőségi bútorok díszítsék otthonát. Akár az online, akár személyesen vásárlás mellett dönt!

 

Mi a különbség egy olcsó és egy kiemelkedő minőség között?

Sose feledjük, hogy az olcsó bútornak utólag mindig megfizetjük az árát. Esztétikai hibái hamar jelentkeznek és gyorsan feltűnnek a készítési hibák. Ha meghozza a jó döntést és elsőre picit többet szán bútoraira, olyan minőséget kap, amire még 10-15 év múlva is bátran számíthat.

Extra minőséggel

  • Hosszú évekig tartó minőség
  • Évtizedek múlva is újszerű hatás
  • Nyugalom, hiszen tudjuk: a legjobb döntést hoztuk

Vacak alapanyaggal

  • Gyors elhasználódás
  • Rengeteg hiba, amik látványosan elcsúnyíthatják idővel új bútorunkat
  • Nagyobb költségek hosszú távon, mert pár év után akár már új bútorra lesz szükségünk

 

25 év tapasztalatával készítjük személyre szabott bútorainkat

Büszkék vagyunk arra, hogy 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően pár mondatból megértjük ügyfeleinket és ismerjük, hogy mire van szükségük. Ezekben az években számos stílusváltást éltünk át, amelyekhez mind alkalmazkodtunk. Megismertük, hogy milyen igények merülnek fel, mik a trendek évről-évre. Bátran vállaljuk cégünkről alkotott véleményeket, így örömmel fogadjuk, ha Ön is egy lesz, aki elmondja: milyen is volt nálunk vásárolni. Hiszünk benne, hogy ezt a szakmát csak igazi törődéssel és odafigyeléssel lehet csinálni. Ettől vagyunk többek, mint a többiek!

 

Jöjjön be üzletünkbe, hogy kezei közt érezze a minőséget

 

Úgy érzi, hogy személyesen kell megtapasztalnia bútoraink minőségét? Várjuk szeretettel üzletünkben, ahol számos termékünket érintheti meg a valóságban, illetve pácmintán további színeket is tudunk mutatni, aminek a segítségével jobban el tudja képzelni álmai otthonát!

 

Ráadásul ne felejtse, üzletünkből való elvitel esetén azonnal 5% kedvezményben részesül!

 

Válasszon kiemelkedő minőségű fenyőbútort, hogy évtizedek múlva is büszke legyen választására

Minőségi fából készülő termékek | Odafigyeléssel készítve | Kimagasló anyagvastagság | Különböző színválaszték | Egyszerű online vagy személyes vásárlás

Jöjjön be üzletünkbe

Üzletünkben nem csak megtekintheti választékunkat és megismerheti a termékeket, hanem különböző színmintákat is egyből tudunk mutatni, ezzel segítve döntését.

Kérje szakértőnk tanácsait

Elképzelésünk biztos van, viszont a szakértői szem sokszor többet tud segíteni, mint gondolnánk. Az igazi kihívás valódi szakértőket találni. Nálunk közelebb nem is járhatna ehhez. Kérjen bátran tanácsot tőlünk!

Igényelje az 5% kedvezményét

Nálunk ilyen egyszerű kedvezményhez jutni! Rendeljen online vagy személyesen, intézze a szállítást és 5%-ot már is spórolt a vételárból!

 

Nagyobb anyagvastagság = jobb minőség

A legtöbb cég 12-14 mm-es anyagvastagsággal dolgozik, ennek köszönhetően sokkal hamarabb mennek tönkre újdonsült bútoraink. Nálunk a 18-22 mm-es vastagság a minimum. Csak így tudjuk biztosítani a minőséget!

 

Északról származó, erdei fenyő

A fa bútorok árát nagyban befolyásolja, hogy milyen fából készülnek. Az északról származó fák a hosszú télnek köszönhetően lassabban növekednek, így rostosabbak és erősebbek. Ennek köszönhetően Ön is jobb minőségnek örvendhet!

 

Tartós és masszív – Áldozzunk a minőségre

Áldozni a minőségre mindig megérte! Bútorainkat 10-15 évre tervezzük, így bízhat benne, hogy nálunk nem kell aggódnia a deformálódástól.

 

Garanciánk védi Önt

Termékeinkben maximálisan bízunk, azonban ha még is minőségi problémája akadna, forduljon hozzánk bátran a garancia ideje alatt és mindent megteszünk, hogy segítségére legyünk!

 

Gondoskodjon Ön a kiválasztott bútor szállításáról, és mi 5% kedvezményt biztosítunk a termék végösszegéből.