Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem
2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem
235 000 Ft

2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem

2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem
2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem
2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem
2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem
2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem
2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem
2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem
2 ajtós 2 kis fiókos alsó elem

Álmodd meg az új konyhád, 100% valódi fából, és válogasd össze az általad kiszemelt bútordarabokat hozzá! Ha megakadsz vagy pontosítani szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

 

Szélesség: 120 cm

Magasság: 90 cm

Mélység: 62/65 cm

 

A fotón kombinált, bordóvörös korpusz + krém belső felületkezeléssel, valamint natúr tölgyfa tetőlappal látható!

235 000 Ft
Részletek

Egy jó konyha nem csak funkcionális de kényelmes is. Éppen ezért elengedhetetlen egy olyan alsó elem, amibe minden főzéshez szükséges eszközt és alapanyagot bepakolhatunk. A bútorelem tetején 2 fiók, alatta pedig két zárt ajtó található meg, ami mögött egybenyitott, 1 széles polclappal.

 

A bútor minden része valódi fából készül.

A konyhaelem alja és a padló közötti távolság: 70 mm. (Alatta könnyen tisztán tartható a padló.)

A bútor lábai 70x70 mm vastagok

A konyhai tároló modul 20 mm vastag anyagból készül. 

A gyári munkalap (fenyő- vagy tölgy) 27 mm vastag és 65 cm mély.

A fiókok előlapja 20 mm, oldala 15 mm anyagvastagsággal készülnek. A konyhaelem fiókjainak belső mélyége 47,5 cm.

 

A fiókok, alapvetően nagy terhelhetőségű fióksínes kivitelben készülnek, de lehetőség van facsúszós, vagy felárért önbehúzós, csillapított kivitelre is. A KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva érdeklődhet, amire minél előbb válaszolunk, de legfeljebb egy munkanapon belül.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

A konyhaelem mélysége tetőlap nélkül 62 cm, tetőlappal együtt 65 cm. Egyedi árajánlatkéréssel lehetőség van kisebb mélységben is megrendelni.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 

 


 

Alapból fenyő tetőlappal készül a provanszi stílusú konyhaelem, ami az árba is bele van foglalva, de opcionálisan a konyhabútor alsó elem tetőlap nélkül is kérhető, kedvezőbb áron, ha munkalap kerül rá. Webshopunkból munkalap nem rendelhető!

 

Tölgy tetőlapok: 3 elegáns árnyalatot kínálunk tömör tölgyből, amit gondosan lelakkoznak, így a felület vízhatlanná és ellenállóvá válik.

 

Választható fogantyúk: Több féle fogantyú közül is lehet választani. Nem csak a formát, de a színt is meg lehet határozni, ehhez részletes, nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Több konyhaelem rendelése esetén külön árajánlatot adunk.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

Konyhabútor rendelése esetén ingyenes 3D -s tervet és pontos vázrajzot is küldünk a gyártás megkezdése előtt.

KON373

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
120 cm
Magasság
90 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
5900 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek