Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Bútorainkról általánosságban

Már 1997 óta foglalkozunk kizárólag fenyőbútorokkal. Kaposváron ez idő alatt jó hírnevet szereztünk és őriztünk meg azáltal, hogy olyan minőségi bútorokat kínálunk, amelyek hosszú távon is megtartják eredeti szépségüket.

Üzletünk és bemutatótermünk Kaposváron található, így személyesen is megtekintheti és kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb bútorokat, de ha az otthona kényelméből szeretné, akkor megrendelheti webshopunkból is. A termékeket az ország bármely pontjára eljuttatjuk, gondos, biztonságos csomagolást követően. Immár több ezer elégedett vásárló használja a tőlünk rendelt bútorokat nem csak Kaposváron, hanem az ország minden szegletében.

Tudjuk, hogy az életben előfordulhatnak változások, mint például költözés vagy lakásátalakítás, de ne aggódjon, bútoraink ezt könnyedén kibírják, és nem csak a fa, de a bútorokon található vasalatok is kellően strapabíróak. Szilárdságuk és tartósságuk mellett az is fontos számunkra, hogy megfeleljenek a magas minőségi elvárásoknak, így biztosak lehetünk abban, hogy elégedett lesz bútorainkkal.

Egy valódi fa bútor azoknak, akik szeretik a minőséget, természetességet, örök értéket jelentenek. Az átlagember nem tudja, hogy mitől kerül többe a fa bútor, mi általában két fő tényezővel szoktuk ezt indokolni: a gondos megmunkálás és az azzal járó költségek, valamint az alapanyag ár, mivel nem darálékból állítják elő.

Az üzletünkben kapható termékek között borovi és lucfenyőből készült bútorokat is találhat. Mindkét faanyag rendkívül erős és tartós, azonban a borovi fenyő szinte egyedülálló minősége miatt különleges helyet foglal el a bútorkészítés világában. Kiváló minőségű anyag, amely erősségében és stabilitásában a lucfenyő és a vörösfenyő között helyezkedik el. Ezenkívül, kisebb mértékű vetemedést és torzulást mutat, mint más faanyagok, így hosszabb ideig képes megtartani eredeti formáját és szépségét.

Bútoraink közül a skandináv stílusú és minimál bútorok készülnek borovi fenyőből, a díszesebb kollekcióknak általában lucfenyő az alapanyaga.

A fenyőbútorok sajátossága, hogy "lélegeznek", párát vesznek fel és adnak le, ami megakadályozza a kellemetlen szagok és a penész kialakulását a bútorokban. Ez azt jelenti, hogy a ruhák, amelyeket a bútorokba helyeznek, mindig frissek és illatosak maradnak, nem büdösödnek be.

Az egyik legfontosabb előnye a fenyőbútoroknak az örök értékük. Vásárlóink életének részévé válnak, és aki egyszer megtapasztalja ezt, annak többé nem is kell majd más.

 Néhány vásárlói visszajelzés az elmúlt időszakból: 

„Mind a vásárolt termékkel mind a webshop kapcsolattartásával tökéletesen elégedett vagyok. Minőségi az alapanyag és szépek az illesztések!„

„Pont olyan, amilyennek megálmodtam. Szép, jó minőségű bútor.”

„Rendkívül elégedett vagyok a megkapott éjjeli szekrénnyel. A felhasznált anyagok minősége kiváló, emellett a szekrény visszaadja a régi idők hangulatát.”

„Remek konstrukció és professzionális kivitelezés! Az anyag és a felületkezelés esztétikus, az összeszerelés hibátlan, időtálló darabnak mutatkozik, jól pakolható könyvespolc. Több darab remekül mutat egymás mellett.”

A valódi fa szépsége, mintázata és a faanyagban található csomók semmi mással nem összehasonlítható egyedi rajzolatot adnak, így nincs két egyforma bútor. A fenyő köztudottan kiváló alapanyag a bútorgyártáshoz tartóssága és sokoldalúsága végett, azonban a keményfához képest kevésbé drága.

Ahogy a natúrra lakkozott, úgy a pácolt bútordaraboknak is megvan a maguk szépsége és sajátossága. A natúr lakkozott bútor idővel érik, ércesebbé, vörösebbé válik. Pácolással a fa erezete, mintázata még jobban kiemelkedik a bútoron. Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt.

Bútoraink alkatrészei tömör fából készülnek, kivéve a hátlemez és a fiókok alja, ezek rendszerint farostlemezzel ellátottak. De vannak 100% fából gyártott termékeink is, aminek minden része valódi fa, ezeket mindig feltüntetjük termékeink leírásában.

Egyik hátránya a fa bútoroknak, számtalan pozitív tulajdonsága mellett a hosszú gyártási idő, de ez elfogadott tény. Ezt a hátrányt ellensúlyozza némileg, hogy a legtöbb bútorunk számtalan variációban rendelhető.

Fontos megjegyezni, hogy a fenyő több karbantartást igényelhet, mint más fából készült bútorok, mivel könnyebben karcolódhat vagy benyomódhat. Nem utolsó szempont, hogy a fa bútort később kisebb munkával újra lehet lakkozni, festeni. Szinte teljesen megújítható kisebb összegből, ezért is időtállóak a fenyőbútorok.

Mivel az ültetett fák gyorsan nőnek, fakitermelésük nem lesz negatív hatással a környezetre. Ez azt jelenti, hogy ez egy környezetbarát lehetőség, amelyet érdemes figyelembe venni.

Bútoraink természetességével a természet közelségét viszi otthonába, melyet büszkén megmutathat a távoli rokonoknak, szomszédoknak, és mindenkinek, aki vendégsébe érkezik.