Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

3 ajtós 1 fiókos mosogató elem
3 ajtós 1 fiókos mosogató elem
340 000 Ft

3 ajtós 1 fiókos mosogató elem

3 ajtós 1 fiókos mosogató elem
3 ajtós 1 fiókos mosogató elem
3 ajtós 1 fiókos mosogató elem
3 ajtós 1 fiókos mosogató elem
3 ajtós 1 fiókos mosogató elem
3 ajtós 1 fiókos mosogató elem
3 ajtós 1 fiókos mosogató elem

Álmodd meg az új konyhád, 100% valódi fából, és válogasd össze az általad kiszemelt bútordarabokat hozzá! Ha megakadsz vagy pontosítani szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

 

Szélesség: 155 cm

Magasság: 90 cm

Mélység: 62/65 cm

 

A kerámia mosogató külön rendelhető, az ár nem tartalmazza.

A fotón fehér festéssel + szürke tölgy tetőlappal látható!

340 000 Ft
Részletek

Egy jó konyha nem csak funkcionális de kényelmes is. Éppen ezért elengedhetetlen egy olyan alsó elem, ami kifejezetten a vizesblokk részére lett kialakítva. Mivel általános trend a csap alatt tárolni a konyhai tisztítószereket és a szemetest, ezért a kagyló helye alatt egy nagy, egybenyitott, zárt ajtós rész található, mellette, tehát a bútor jobb oldalán pedig 1 zárt ajtó, mögötte 1 polclappal, felette pedig egy fiók is látható.

 

A fiókok, alapvetően nagy terhelhetőségű fióksínes kivitelben készülnek, de lehetőség van facsúszós, vagy felárért önbehúzós, csillapított kivitelre is. A KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva érdeklődhet, amire minél előbb válaszolunk, de legfeljebb egy munkanapon belül.

 

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

Csak a nálunk vásárolt mosogatótállal tudjuk elkészíteni a megfelelő méretű nyílást, amibe csak bele kell helyezni és ragasztani a mellé megrendelt mosogatót. Amennyiben máshol kívánja megvásárolni, úgy a bútor tetőlapjára nem kerül kivágás, elé pedig vakfiók kerül. Ebben az esetben lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tetőlapot nem szereljük fixre, hogy könnyedén mozgatható és kialakítható legyen.

 

A konyhabútor mosogató részének hátulja nyitott, hogy mosdó beépítését és vízvezetékelést könnyebben el lehessen végezni.

 

A konyhaelem mélysége tetőlap nélkül 62 cm, tetőlappal együtt 65 cm. Egyedi árajánlatkéréssel lehetőség van kisebb mélységben is megrendelni.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Pácolt felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után lakkozással van lefedve.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 

 


 

Alapból fenyő tetőlappal készül a provanszi stílusú konyhaelem, ami az árba is bele van foglalva, de opcionálisan a konyhabútor alsó elem tetőlap nélkül is kérhető, kedvezőbb áron, ha munkalap kerül rá. Webshopunkból munkalap nem rendelhető!

 

Tölgy tetőlapok: 3 elegáns árnyalatot kínálunk tömör tölgyből, amit gondosan lelakkoznak, így a felület vízhatlanná és ellenállóvá válik.

 

Választható fogantyúk: Több féle fogantyú közül is lehet választani. Nem csak a formát, de a színt is meg lehet határozni, ehhez részletes, nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Több konyhaelem rendelése esetén külön árajánlatot adunk.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

Konyhabútor rendelése esetén ingyenes 3D -s tervet és pontos vázrajzot is küldünk a gyártás megkezdése előtt.

KON599

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
155 cm
Magasság
90 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek