Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno 2 ajtós szekrény F+D
Berbenno 2 ajtós szekrény F+D
418 000 Ft
ÚJ

Berbenno 2 ajtós szekrény F+D

Berbenno 2 ajtós szekrény F+D
Berbenno 2 ajtós szekrény F+D
Berbenno 2 ajtós szekrény F+D
Berbenno 2 ajtós szekrény F+D
Berbenno 2 ajtós szekrény F+D

Szélesség: 107,5 cm

Magasság: 190 cm

Mélység: 64,5 cm

418 000 Ft
Részletek

Ez a bútordarab nem csupán egy egyszerű tárolóeszköz, hanem egyúttal stílusos kiegészítő is. A lágy, elegáns vonalak és a finom részletek együttesen idézik meg a francia vidék báját. A két ajtó mögötti tágas tér pedig lehetővé teszi, hogy rendezetten tárold ruháidat.

 

PROVANSZI STÍLUS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. A bútor külseje két réteg festékkel, míg a belseje egy réteggel fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A termék képeknél látható a kétféle fehér festési technológia. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

 

FELÜLETKEZELÉS

Kívül két rétegű krémes fehér vízbázisú festés, a belső rész pedig 85%-os átlátszatlanságú festéssel borított. Ennek köszönhetően a fa erezete és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad.

 

BERBENNO 2 AJTÓS SZEKRÉNY

Felső lapja, koronája, dió színű bevonattal ellátott, ezalatt a fa erezete, csomói láthatóak, így markáns kontrasztot alkotva kellemes látványt nyújt. A provance stílust erősíti a kiemelkedő lábrész, elől finom íveléssel. A frontrészen található bemarások, díszek valamint a csodálatosan kialakított tetőlap, ami megkoronázza ezt a valódi fenyőbútort. A mintázata még jobban kiemelkedik a bútoron.  A fogantyú fém, régi arany színű, díszítő kör peremes széllel. Az arany és a dió árnyalata stílusosan kiegészítik egymást ezen a szekrényen.  A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül a szekrény hátulja készül HDF lemezből. A Berbenno bútorcsalád igen széles választékban, nézze meg a többi terméket is.

 

TERMÉKADATOK

- Anyagvastagság: korpusz 14 mm, ajtó 16 mm

- Tetőlap magassága: 50 mm

- Lábrész magassága: 98 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 2-3 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

 

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
107,5 cm
Magasság
190 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!