Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno széles TV komód F
Berbenno széles TV komód F
259 900 Ft
ÚJ

Berbenno széles TV komód F

Berbenno széles TV komód F
Berbenno széles TV komód F
Berbenno széles TV komód F
Berbenno széles TV komód F
Berbenno széles TV komód F
Berbenno széles TV komód F

Szélesség: 167 cm

Magasság: 53 cm

Mélység: 53 cm

259 900 Ft
Részletek

Míg felülre a TV kerül, az alatta lévő két fiókba ideális tárolóhelyet találsz apróbb kiegészítőknek, távirányítóknak vagy épp kontrollereknek az XBoxhoz vagy PS -hez. A középső nagyobb nyitott rekesz pedig lehetőséget ad kreativitásod kibontakoztatására. Személyes stílusodat és érdeklődési körödet tükrözheted a rekeszben elhelyezett dekortárgyakkal. Mi például egy számunkra fontos fotót egy képkeretben vagy egy zöld növényt helyeznénk el, hogy egyedi atmoszférát teremtsünk a nappaliban.  Ez a TV komód nem csak egy hely a TV-nek, hanem egy multifunkcionális bútordarab, amely ötvözi a praktikumot és a stílust. Apropó, te streamen szoktál filmeket nézni, vagy inkább a TV műsorokat részesíted előnyben?

PROVANSZI STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. A bútor külseje két réteg festékkel, míg a belseje egy réteggel fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A termék képeknél látható a kétféle fehér festési technológia. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO SZÉLES TV TARTÓ

A provance stílust erősíti a markáns kiemelkedő lábrész, elől finom íveléssel. A frontrészen található bemarások, díszek valamint a csodálatosan kialakított tetőlap, ami megkoronázza ezt a valódi fenyőbútort. A mintázata még jobban kiemelkedik a bútoron.  A fogantyú fém, antikolt ezüst színű, díszítő kör peremes széllel. Ez tökéletesen illik a fehér színű bútorhoz. A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül a bútor hátulja és a fiók alja készül HDF lemezből. A fiók oldalai és a hátulja natúr lakkozott fenyőfa, nem festett. A Berbenno bútorcsalád igen széles választékban, nézze meg a többi terméket is.

 

TERMÉKADATOK

- Csillapított behúzással ellátott Hettich fióksín, 25 kg terhelhetőséggel.

- Anyagvastagság: korpusz 14 mm, fiók előlap 19 mm (díszítéssel).

- Tetőlap magassága: 50 mm

- Lábrész magassága: 98 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 2 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

 

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Fióksínes fiók
Fióksínes fiók
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
167 cm
Magasság
53 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!