Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno X szék, dió színű ülőfelülettel
Berbenno X szék, dió színű ülőfelülettel
51 900 Ft

Berbenno X szék, dió színű ülőfelülettel

Berbenno X szék, dió színű ülőfelülettel
Berbenno X szék, dió színű ülőfelülettel
Berbenno X szék, dió színű ülőfelülettel

Szélesség: 43 cm

Magasság: 93 cm

Mélység: 44 cm

51 900 Ft
Részletek

Képzeld el az étkeződ, ahol egy ilyen provanszi stílusú szék hívogatja az asztalhoz azokat, akikkel szívesen megosztanád az idődet. Ezek a székek nem csak a reggeli kávézás vagy a vacsora idején lesznek a kedvenceid, hanem egyben ideális helyek a beszélgetésekhez, az otthoni munkához vagy egy kényelmes olvasáshoz. Kiket ültetnék le? Barátokat, családot, vagy akár magányosan töltenél el pár percet? A könnyed, kifinomult kialakításuk minden alkalmat különlegessé varázsol. Ez a szék nem csak egy ülőhely, hanem az otthon szívévé válik, ahol az emberek összejönnek és élvezik az élet minden pillanatát.

 

PROVANSZI STÍLUS

Valódi fából készült szék, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. A szék két réteg fehér festékkel van fedve, 85%-os fedőképességgel. Ennek köszönhetően a fa szerkezete látható. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A szék ülőlapja dió színű páccal kezelt, amely ezután vízbázisú lakkal bevont. Az ülőfelület nagyon jól harmonizál a többi fehér bútorral, mert a fehér és a fa kombinációja az utóbbi időben divatos megoldás. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO SZÉK

A szék háttámlája érdekes felépítésű ,a támla középső része lécekből áll, amelyek átlósan elhelyezettek, ezáltal "X" betűt formálva. Ez a támlatípus a divatos skandináv székekre jellemző. A szék szerkezetének megfelelően megerősített elemei nem okozzák a háttámla elhajlását és a bútor egyes részeinek kilazulását. 

TERMÉKADATOK

- Anyaghasználat: Valódi bükkfa

- Készre szerelt

- Anyagvastagság lábak 38 x 28 mm, támla és összekötőrészek 20 mm, X betét 13 mm

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!