Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno egyszemélyes ágy F
Berbenno egyszemélyes ágy F
221 000 Ft
ÚJ

Berbenno egyszemélyes ágy F

Berbenno egyszemélyes ágy F
Berbenno egyszemélyes ágy F
Berbenno egyszemélyes ágy F
Berbenno egyszemélyes ágy F
Berbenno egyszemélyes ágy F

Szélesség: 111 cm

Magasság: 95 cm

Hossz: 214 cm

221 000 Ft
Részletek

Ébredj a dél-francia romantika ölelésében minden nap egy Provanszi stílusú egyszemélyes ággyal, ahol a kényelem és elegancia eggyé válnak. Az egyedi dizájn és a minőségi kivitelezés garantálja, hogy minden éjszaka nyugodtan pihenj. A stabil szerkezet és a kiváló minőségű anyagok gondoskodnak arról, hogy ez az ágy ne csak szép, de tartós is legyen. Érdemes kiegészíteni puha párnákkal és stílusos takarókkal, hogy még otthonosabbá váljon ez az egyszemélyes oázis.

 

PROVANSZI STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. Az ágy két réteg festékkel van fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A termék képeknél látható a kétféle fehér festési technológia. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO EGYSZEMÉLYES ÁGY

A stílusos fej- és lábvég úgy lett megtervezve, hogy egy külön fiók megvásárlásával bővíthesse az ágyat. (Ágyneműtartó fiók.) Oda rakhatsz takarókat, ágytakarókat, párnákat és egyéb kiegészítőket. A fejtámlával ellátott ágy dekoratív funkciót is ellát, mert nehéz figyelmen kívül hagyni ezeket a gyönyörű díszbemarásokat. Minden korosztálynak megfelelő ez az ágy legyen gyermek, tinédzser vagy felnőtt.  A csomag tartalmazza az ágy elemeket, az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart.  Az ágy ára a matractartó lécezést nem tartalmazza. A Berbenno bútorcsalád igen széles választékban, nézze meg a többi terméket is.

 

TERMÉKADATOK

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 1 óra

- Ágyrács nélkül

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
111 cm
Magasság
95 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!