Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno éjjeliszekrény F
Berbenno éjjeliszekrény F
104 900 Ft
ÚJ

Berbenno éjjeliszekrény F

Berbenno éjjeliszekrény F
Berbenno éjjeliszekrény F
Berbenno éjjeliszekrény F
Berbenno éjjeliszekrény F
Berbenno éjjeliszekrény F
Berbenno éjjeliszekrény F

Szélesség: 60 cm

Magasság: 53 cm

Mélység: 45 cm

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

104 900 Ft
Részletek

Ez a bútordarab nem csak tárolóhely, hanem egy kis időutazás dél-francia vidéki romantikájába. A finoman faragott részletek és a lágy vonalak együtt teszik ezt az éjjeliszekrényt egyedi stíluselemmé, mely tökéletesen illeszkedik hálószobádhoz. Funkcióját tekintve sem elhanyagolható eleme egy hálószobának. Ha szoktál olvasni éjszaka, egy jó könyv vagy az e-könyv olvasó könnyen elérhető helyen lehet az éjjeliszekrényen, vagy érdemes egy poharat vagy vizespalackot tartani magad mellett, ha éjszaka megszomjaznál, ne félálomba kelljen kicsoszogni a mamuszban a konyháig. Te mit raknál még rá? Ébresztőórát, olvasólámpát, vagy a mobilod?

PROVANSZI STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. A bútor külseje két réteg festékkel, míg a belseje egy réteggel fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A termék képeknél látható a kétféle fehér festési technológia. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO ÉJJELISZEKRÉNY

A provance stílust erősíti a markáns kiemelkedő lábrész, elől finom íveléssel. A frontrészen található bemarások, díszek valamint a csodálatosan kialakított tetőlap, ami megkoronázza ezt a valódi fenyő éjjeliszekrényt. A mintázata még jobban kiemelkedik a bútoron.  A fogantyú fém, antikolt ezüst színű, díszítő kör peremes széllel. Ez tökéletesen illik a fehér színű bútorhoz. A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül az éjjeliszekrény hátulja és a fiók alja készül HDF lemezből. A fiók oldalai és a hátulja natúr lakkozott fenyőfa, nem festett. A Berbenno bútorcsalád igen széles választékban, nézze meg a többi terméket is.

 

TERMÉKADATOK

- Csillapított behúzással ellátott Hettich fióksín, 25 kg terhelhetőséggel.

- Anyagvastagság: korpusz 14 mm, fiók előlap 19 mm (díszítéssel).

- Tetőlap magassága: 50 mm

- Lábrész magassága: 98 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 2 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

 

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Fióksínes fiók
Fióksínes fiók
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
60 cm
Magasság
53 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!