Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno étkezőasztal F
Berbenno étkezőasztal F
251 000 Ft
ÚJ

Berbenno étkezőasztal F

Berbenno étkezőasztal F
Berbenno étkezőasztal F
Berbenno étkezőasztal F
Berbenno étkezőasztal F
Berbenno étkezőasztal F
Berbenno étkezőasztal F

Szélesség: 93 cm

Magasság: 75 cm

Mélység: 150-197 cm

251 000 Ft
Részletek

A nagy és letisztult felület, ideális a családi ebédekhez vagy baráti összejövetelekhez, miközben az asztal a maga eleganciájával egyedivé teszik otthonodat. Képzelj el egy olyan környezetet, ahol a finom borok és az ízletes fogások találkoznak a Provanszi bájjal! Hát nem nagyszerű? Az étkezőasztalt egyébként egy multifunkcionális bútordarabbá is teheted, már amikor épp nem étkezésre használod. Egy ízléses terítővel boríthatod, amely meleg és barátságos atmoszférát kölcsönöz helyiségnek, vagy az asztalon elhelyezett vázába szedett friss vagy művirágokkal élettel töltheted meg a teret. Esetleg egy elegáns gyertyatartó és illatos gyertyák hozzáadhatnak romantikus hangulatot, különösen esti összejövetelek alkalmával.

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. Az étkezőasztal két réteg festékkel van fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A termék képeknél látható a kétféle fehér festési technológia. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO ÉTKEZŐASZTAL

Alap méret 150 x 93 cm, de ha vendégek jönnek az asztal 197 x 93 cm-re növelhető . A mechanizmus nagyon egyszerű, és egy személy könnyedén ki tudja nyitni az asztalt. Először szét kell csúsztatnia az asztallapot, majd be kell helyeznie egy további asztallapot. Ha meghúzza az asztallap egyik végét, a másik automatikusan kinyílik. A pótlással ellátott étkezőasztal remek megoldás, mert nincs szükség ilyen nagy asztalra a mindennapokban.  A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. 

 

TERMÉKADATOK

- Fém sínnel ellátott asztallap szét-és összehúzás 

- Anyagvastagság: tetőlap 22 mm, lábak 65 x 65 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 0,5 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Jótanácsok fenyőfa asztalhoz:

  • vásároljon asztalterítőt , mert a meleg, hideg és nedves edényeket nem szabad közvetlenül a fából készült bútorokra tenni,
  • ne tegye ki az asztalt túlzott UV-sugárzásnak,
  • helyezze az asztalt távol a radiátoroktól és egyéb hőt termelő berendezésektől,
  • ne írjon olyan papírra, amely közvetlenül az asztalon fekszik,
  • felületének tisztításakor kerülje az erős szereket és a durva törlőkendőket.

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!