Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno fiókos dohányzó asztal F+T
Berbenno fiókos dohányzó asztal F+T
135 000 Ft
ÚJ

Berbenno fiókos dohányzó asztal F+T

Berbenno fiókos dohányzó asztal F+T
Berbenno fiókos dohányzó asztal F+T
Berbenno fiókos dohányzó asztal F+T
Berbenno fiókos dohányzó asztal F+T
Berbenno fiókos dohányzó asztal F+T
Berbenno fiókos dohányzó asztal F+T

Szélesség: 122 cm

Magasság: 48 cm

Mélység: 71 cm

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

135 000 Ft
Részletek

A dohányzó asztal a nappalid középpontjában az, ami köré leültök a barátokkal, rokonokkal beszélgetni, vagy amire egy hosszú nap után a kanapén elnyúlva felrakhatod a megfáradt lábaidat. Ez a bútordarab minden kényelmes és kellemes időtöltésnek teret ad. Emellett pedig dekoráció célokat is szolgál, hisz 1-2 érdekes, téged foglalkoztató magazin vagy könyv, esténként hangulatfényt fokozó gyertyák és mécsesek, vagy épp egy középen elhelyezett dizájnos, a szobához illő tál, amiben minden kacatot és a távirányítót is tárolhatod. Az elegáns design és a praktikus funkciók tökéletes kombinációjával szolgál. Élvezd a dohányzó asztal sokoldalúságát, mely egyszerre szolgál kényelemmel és stílussal!

 

PROVANSZI STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

Két rétegű krémes fehér vízbázisú festés 85%-os átlátszatlanságú festéssel borított. Ennek köszönhetően a fa erezete és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet. Az asztal tetőlapja tölgy színű páccal kezelt, amely ezután vízbázisu lakkal bevont. Az asztallap nagyon jól harmonizál a többi fehér bútorral, mert a fehér és a fa kombinációja az utóbbi időben divatos megoldás.

BERBENNO FIÓKOS DOHÁNYZÓASZTAL

A fióksínes fiók olyan elemek, amelyek további funkciót ad az asztalnak. Itt rejtheti el a távirányítókat vagy az elrejteni kívánt apró hétköznapi tárgyakat. Ez további tárhelyet biztosít, amely rendben tartja a nappalit. A fiókba szerelt vezetők csendes záródást biztosítanak. A fiókelő esztétikus díszítéssel ellátott. A fogantyú fém, antikolt arany színű, díszítő kör peremes széllel. Az arany és a tölgy árnyalata nagyon jól működik együtt, harmonikus megjelenést kölcsönözve a nappali kis asztalnak. A másik jellegzetes vonása a finoman faragott lábak. Lefelé keskenyedve könnyed megjelenést kölcsönöznek az asztalnak. A bútor azonban nem veszíti el stabilitását. A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül a fiók alja készül HDF lemezből. A fiók oldalai és a hátulja natúr lakkozott fenyőfa, nem festett.

 

TERMÉKADATOK

- Csillapított behúzással ellátott Hettich fióksín, 25 kg terhelhetőséggel.

- Anyagvastagság: tetőlap 20 mm, lábak 62 x 62 mm, fiók előlap 19 mm (díszítéssel).

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 1 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

 

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Fióksínes fiók
Fióksínes fiók
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
122 cm
Magasság
48 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!