Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno horizontal szék F
Berbenno horizontal szék F
51 900 Ft

Berbenno horizontal szék F

Berbenno horizontal szék F
Berbenno horizontal szék F

Szélesség: 43 cm

Magasság: 94 cm

Mélység: 44 cm

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

51 900 Ft
Részletek

Képzeld el az étkeződ, ahol egy ilyen provanszi stílusú szék hívogatja az asztalhoz azokat, akikkel szívesen megosztanád az idődet. Ezek a székek nem csak a reggeli kávézás vagy a vacsora idején lesznek a kedvenceid, hanem egyben ideális helyek a beszélgetésekhez, az otthoni munkához vagy egy kényelmes olvasáshoz. Kiket ültetnék le? Barátokat, családot, vagy akár magányosan töltenél el pár percet? A könnyed, kifinomult kialakításuk minden alkalmat különlegessé varázsol. Ez a szék nem csak egy ülőhely, hanem az otthon szívévé válik, ahol az emberek összejönnek és élvezik az élet minden pillanatát.

 

PROVANSZI STÍLUS

Valódi fából készült szék, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. A szék két réteg fehér festékkel van fedve, 85%-os fedőképességgel. Ennek köszönhetően a fa szerkezete látható. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A szék ülőlapja tölgy színű páccal kezelt, amely ezután vízbázisú lakkal bevont. Az ülőfelület nagyon jól harmonizál a többi fehér bútorral, mert a fehér és a fa kombinációja az utóbbi időben divatos megoldás. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO SZÉK

A jól felépített háttámla és ülés garantálja, hogy a bulik vagy baráti találkozók során még a székben eltöltött hosszú órák sem okoznak hátfájást. A szék széles ülőfelülete stabil lábakon nyugszik. A magas és profilozott háttámla ergonómikus illeszkedésének köszönhetően stabil tartást biztosít a felső gerincnek. A magas, enyhén megdöntött, kényelmes háttámla kiváló tartást biztosít a hátnak és a nyaknak, ami nagyon fontos. A szék szerkezetének megfelelően megerősített elemei nem okozzák a háttámla elhajlását és a bútor egyes részeinek kilazulását. 

TERMÉKADATOK

- Anyaghasználat: Valódi bükkfa

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!