Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno keskeny előszobafal F
Berbenno keskeny előszobafal F
52 900 Ft
ÚJ

Berbenno keskeny előszobafal F

Berbenno keskeny előszobafal F
Berbenno keskeny előszobafal F
Berbenno keskeny előszobafal F
Berbenno keskeny előszobafal F

Szélesség: 47 cm

Magasság: 131 cm

Mélység: 1,8 cm

52 900 Ft
Részletek

Ez a bútordarab nem csupán egy egyszerű akasztós előszobafal, hanem egy stílusos üdvözlőként is szolgál otthonod előszobájában. A finoman faragott részletek és a világos árnyalatok eleganciát sugároznak, miközben a praktikus kialakítás helytakarékosan optimalizálja a belteret. Az akasztók ideálisak nem csak a ruhák és kabátok, hanem sálak, kalapok, sapkák tárolásához, rendszerezve az előszobát. A lehetőségek szinte végtelenek, az előszobafal a funkcionalitás és esztétika tökéletes egyensúlyát hozza el otthonodba.

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. A z előszobafal két réteg festékkel van fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A termék képeknél látható a kétféle fehér festési technológia. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO KESKENY ELŐSZOBAFAL

Az előszobafal a skandináv stílust képviseli, elsősorban a teljes felületen és a peremen található finom marásoknak köszönhetően. A függőleges bemarások, stílust adnak az előszobafalnak. A falon három dupla kampó található, így kétszer annyi kabát vagy pulóver tartható rajta. Az akasztók fém, antikolt ezüst színűek, ezeket tetszés szerint egy síkban vagy lépcsőzetesen is elhelyezheti az előszobafalon. Ez tökéletesen illik a fehér színű előszobafalhoz. A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. A Berbenno bútorcsalád igen széles választékban, nézze meg a többi terméket is.

 

TERMÉKADATOK

- Anyagvastagság: 18 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 0,5 óra

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
47 cm
Magasság
131 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!