Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno láda F
Berbenno láda F
175 000 Ft
ÚJ

Berbenno láda F

Berbenno láda F
Berbenno láda F
Berbenno láda F
Berbenno láda F
Berbenno láda F
Berbenno láda F
Berbenno láda F
Berbenno láda F

Szélesség: 112 cm

Magasság: 51 cm

Mélység: 45 cm

175 000 Ft
Részletek

Álmodd meg a rendezett és stílusos hálószobád, ahol minden a helyén van! Ez a provanszi stílusú láda nem csak egy egyszerű tároló, hanem egy multifunkcionális bútordarab is, amelyet akár az ágy végébe helyezhetsz, pont mint a filmekben. Rakj rá párnákat, és máris egy kényelmes ülőfelülettel rendelkező dekoratív elemet varázsoltál a hálószobádba. Tágas kialakításának köszönhetően ez a láda tökéletes hely a párnáidnak, takaróidnak. Amikor pedig a szükség úgy kívánja, egy stabil ülőfelületen húzhatod fel a zoknid. Rendeld meg most, és tedd teljessé a hálószobád berendezését egy esztétikus ládával!

PROVANSZI STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad.

 

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. A láda külseje két réteg festékkel, míg a belseje egy réteggel fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A termék képeknél látható a kétféle fehér festési technológia. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO LÁDA

A provance stílust erősíti a markáns kiemelkedő lábrész, elől finom íveléssel. A frontrészen található bemarások, díszek valamint a csodálatosan kialakított tetőlap, ami megkoronázza ezt a valódi fenyőbútort, a mintázata még jobban kiemelkedik a ládán. A csomag tartalmazza a bútor elemeket, az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart.  A Berbenno bútorcsalád igen széles választékban, nézze meg a többi terméket is.

 

TERMÉKADATOK

- Anyagvastagság: 16 mm

- Tetőlap magassága: 50 mm

- Lábrész magassága: 98 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 1 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
112 cm
Magasság
51 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!