Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F
255 000 Ft
ÚJ

Berbenno nagy íróasztal F

Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F
Berbenno nagy íróasztal F

Szélesség: 155 cm

Magasság: 77 cm

Mélység: 53 cm

255 000 Ft
Részletek

Praktikus tervezésével és kifinomult megjelenésével hódítja meg otthonod munkaállomását. Az asztal mindkét oldalán egy-egy könnyen elérhető fiók található, ahol gyorsan rendszerezheted apróbb munkához szükséges kellékeidet. Az alatta elhelyezkedő zárt ajtós részek pedig tárolóhelyként szolgál fontos dokumentumoknak vagy személyes tárgyaknak. Az egyszerűség és funkcionalitás találkozik a magas minőségű anyagokkal és finom részletekkel. Teremts egy hatékony és elegáns munkakörnyezetet otthonodban ezzel az íróasztallal, ahol mindig készen állsz a kreativitásra és produktivitásra. Mehet a kosárba!

PROVANSZI STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. A bútor külseje két réteg festékkel, míg a belseje egy réteggel fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A termék képeknél látható a kétféle fehér festési technológia. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO NAGY ÍRÓASZTAL

A provance stílust erősíti a markáns kiemelkedő lábrész, elől finom íveléssel. A frontrészen található bemarások, díszek stílust adnak az asztalnak. Az íróasztal fa lapját mély marás veszi körül, a lábazat pedig, amelyen az íróasztal áll, nemcsak dekoratív elem, hanem az egész szerkezetnek erőt ad. A fogantyú fém, antikolt ezüst színű, díszítő kör peremes széllel. Ez tökéletesen illik a fehér színű bútorhoz. A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül a bútor hátulja és a fiók alja készül HDF lemezből. A fiók oldalai és a hátulja natúr lakkozott fenyőfa, nem festett. A Berbenno bútorcsalád igen széles választékban, nézze meg a többi terméket is.

 

TERMÉKADATOK

-Csillapított behúzással ellátott Hettich fióksín, 25 kg terhelhetőséggel.

- Anyagvastagság: korpusz 14 mm, ajtó 16 mm, fiók előlap 19 mm (díszítéssel).

- Tetőlap vastagsága: 50 mm

- Lábrész magassága: 98 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 1-2 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

 Jótanácsok fenyőfa asztalhoz:

  • vásároljon könyöklőt, amin ír vagy dolgozik, másik lehetőség, hogy az asztal lapra helyezzen üveglapot
  • ne tegye ki az asztalt túlzott UV-sugárzásnak,
  • helyezze az asztalt távol a radiátoroktól és egyéb hőt termelő berendezésektől,
  • ne írjon olyan papírra, amely közvetlenül az asztalon fekszik,
  • felületének tisztításakor kerülje az erős szereket és a durva törlőkendőket.

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Fióksínes fiók
Fióksínes fiók
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
155 cm
Magasság
77 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!