Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Berbenno nyitott könyvespolc F
Berbenno nyitott könyvespolc F
173 000 Ft
ÚJ

Berbenno nyitott könyvespolc F

Berbenno nyitott könyvespolc F
Berbenno nyitott könyvespolc F
Berbenno nyitott könyvespolc F
Berbenno nyitott könyvespolc F
Berbenno nyitott könyvespolc F
Berbenno nyitott könyvespolc F
Berbenno nyitott könyvespolc F

Szélesség: 90 cm

Magasság: 190 cm

Mélység: 45 cm

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

173 000 Ft
Részletek

Egy nyitott polc, ahol a kedvenc könyveid és dekortárgyaid együtt emelik az enteriőr hangulatát, hogy személyessé és otthonossá tegyék a szoba atmoszféráját. Egy ilyen könyves szekrénynek számtalan funkciója lehet. Ha minket kérdezel, akkor például nem csak könyveknek adnánk helyet, hanem az egyes polcokat kis szobanövényekkel tennénk változatossá, hogy egy kis zöld szigetet teremtsünk. Az alsó polcokra pedig egy-két stílusához illő, szép kis kosarat helyeznénk, amelyekbe esetleg más mindennapi apróságok kerülhetnének.

PROVANSZI STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

Vízbázisú meleg fehér színű festés, ami egyedi jelleget kölcsönöz. A polc két réteg festékkel, van fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad. A termék képeknél látható a kétféle fehér festési technológia. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

BERBENNO KÖNYVESPOLC

A provance stílust erősíti a markáns kiemelkedő lábrész, elől finom íveléssel. A frontrészen található bemarások, díszek valamint a csodálatosan kialakított tetőlap, ami megkoronázza ezt a valódi fenyőbútort. A mintázata még jobban kiemelkedik a bútoron.  Antikolt ezüstből készült minimalista fogantyúkkal. A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül a könyvespolc hátulja készül HDF lemezből. A Berbenno bútorcsalád igen széles választékban, nézze meg a többi terméket is.

 

TERMÉKADATOK

- Anyagvastagság: korpusz 14 mm

- Tetőlap magassága: 50 mm

- Lábrész magassága: 98 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 2 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

 

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
90 cm
Magasság
190 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!