Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Boros doboz 2-es
Boros doboz 2-es
5 900 Ft
ÚJ

Boros doboz 2-es

Boros doboz 2-es
Boros doboz 2-es

Szélesség: 36 cm

Magasság: 10 cm

Mélység: 21 cm

Raktáron   (2 db)
5 900 Ft
Részletek

FA BOROS DOBOZ

Gondoltál valami  eredetire és egyedire ?  Ajándékot szeretne adni ügyfelének, üzleti partnerének vagy szeretteinek? A fadoboz nemes megjelenést kölcsönöz a bornak vagy pezsgőnek, whiskynek. A doboznak köszönhetően az egész ajándék egyedi karaktert kap, és a palackok további védelmet a törés ellen. Az egyszerűség és az elegancia tökéletes kombinációja, ami tökéletes csomagolást jelent egy elegáns ajándékhoz.

FELÜLETKEZELÉS

Ez a fa doboz természetes valódi fenyőből készül és felületkezelés nélkül kínáljuk, így te magad alakíthatod ki az otthonod hangulatát. Festéssel, pácolással, lakkozással vagy lazúrozással alakíthatod, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonod dekorációjához. Kézműves kreatív felületkezelési megoldással tényleg egyedivé válik. Minőségi anyagból készült, biztosítva a kényelmet és tartósságot. 

 

Termékadatok:

- Anyagvastagság: 10 mm, fa keret

- Anyaghasználat: Valódi fenyőfa (keret) és fa rétegelt lemez (alja és a teteje)

- Felületkezeléssel nem ellátott, gyalult, csiszolt 

- Egybeszerelt

- A termék kézzel készül, mérete +/- 1-3 mm-el eltérhet a megadottól

JAVASLATOK A HASZNÁLATHOZ

 

Natúr felületet olyan tetszőleges eljárással, színnel vonhatod be, ami igazán egyedivé varázsolja ezt a terméket. A felületkezelés nélküli fa tárgyakat ajánlatos kezelni valamilyen bevonattal. Ez lehet viaszolás, pác, festés, lazúrozás. A kültérre szánt bútorokat vagy ahol nedvességgel találkozik, mindig a legmegfelelőbb módon kell felületkezelni, hogy a víz ne jusson be tartósan a fába, ezáltal az élettartamot rövidítve. Hosszú évekre épségben megőrizni ezeket a felületeket, sort kell keríteni az ápolásra, állagmegóvásra. Ahány fafajta és ahány felület, annyiféle módja lehet a karbantartásnak, de a lényeg ugyanaz: a lehető leghathatóbb védelmet nyújtani a csapadék, az uv-sugárzás és a kártevők ellen. 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 3 hét
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!