Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm
616 000 Ft
ÚJ

Carlo komód 165 cm

Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm
Carlo komód 165 cm

Szélesség: 165 cm

Magasság: 79 cm

Mélység: 37 cm

616 000 Ft
Részletek

MINIMALISTA STÍLUS, HAGYOMÁNNYAL

Valódi, kiváló minőségű tölgyből készült, A tölgy megkérdőjelezhetetlen minőségű és tartós fa. Felhasználásával egyedi és időtlen karaktert ad a belső tereknek. Amikor a klasszikus és a modernitás ötvözéséről beszélünk, a Carlo sorozat ennek az elképzelésnek a képviselője lesz. A kollekció minden eleme szenvedélyes termék, válasz a modern piac igényeire, miközben ihletet merít a kézművesség hagyományaiból. Befektetést kínál a jövőbe, ez garantálja a tartósságot, a minőséget és a hosszú távú használat lehetőségét.

FELÜLETKEZELÉS

A bútorcsalád hálószoba bútorai teljes egészében valódi tölgyfából készülnek, felületkezelése natúr tölgy, olajozással. Ez a felületkezelés az egyik legjobb megoldás nem csak az esztétika, de a hasznosság szempontjából is.  A fa olajozása megvédi a teljes faszerkezetet a sérülésektől, kiemeli színük mélységét és nemességét, valamint növeli a tartósságot és megkönnyíti a bútor megfelelő tisztán tartását.

CARLO KOMÓD

Hagyomány és a modernitás kifinomult kombinációja. A dekoratív világítás hozzáadásának lehetősége tovább hangsúlyozza egyediségét. Ideális megoldás az elegáns, skandináv, modern vagy klasszikus stílus szerelmeseinek. A bútor ajtók melletti része természetes csiszolatlan tölgyfából készül, még jobban fokozva a természetességet. A ledes világítással igazán erőteljes hangsúlyt kap a fa.  A két baloldali ajtó klasszikus oldalra nyíló, míg a két jobb oldali ajtó lefele nyílik, gázrugó segítséggel. A komód minden része valódi tölgyfa, egyedül a bútor hátulja készül rétegelt fa lemezből. A komód rengeteg tárolóhelyet biztosít, védve a tárgyakat a portól és a fénytől, A bútor élei nagyon finoman ívelek, a lábazat sötét színűre pácolt, elemelve a bútort a padlózattól.

TERMÉKADATOK:

- Anyaghasználat: valódi tölgyfa

- Anyagvastagság: 20 mm

- Világítással felszerelve

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. A Carlo bútorok 100%-ban természetes tömör tölgyfából készültek, lenyűgöző stabilitásukkal és tartósságukkal jó választás azoknak, akik időtálló bútorban gondolkodnak. Mindez az anyaghasználatnak köszönhető, ugyanis a tölgy az egyik legkeményebb és legtartósabb fajta, amelyet az asztalosok és bútorgyártók is nagyra értékelnek. Kiváló minőségű anyagokba fektetve egy olyan bútort kap, amely megfelelő gondozás mellett évtizedekig kitart. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi tölgyfa
Valódi tölgyfa
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Szélesség
165 cm
Magasság
79 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!