Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Gianna 2 db asztalka
Gianna 2 db asztalka
85 000 Ft
ÚJ

Gianna 2 db asztalka

Gianna 2 db asztalka
Gianna 2 db asztalka
Gianna 2 db asztalka
Gianna 2 db asztalka
Gianna 2 db asztalka
Gianna 2 db asztalka
Gianna 2 db asztalka

Szélesség: 45 cm-35 cm 

Magasság: 35 cm-33 cm

Mélység: 45 cm-40 cm

85 000 Ft
Részletek

Ezek az asztalkák nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is. A két asztal egyesítése egy harmonikus és elegáns bútorkompozíciót eredményez. Alkalmasak lehetnek könyvek vagy dekoratív tárgyak elhelyezésére. De számos egyéb ötlet is van arra, hogy jól hasznosítsd a lakásod egyik üres sarkában, például helyezz el virágokat vagy más növényeket egy szép kerámiaváza közepén, tegyél rájuk gyertyatartókat, hogy romantikus hangulatot teremts, vagy a kedvenc magazinjaidat, hogy mindig kéznél legyenek ha alkalmad adódik egy kis kikapcsolódásra napközben.

FELÜLETKEZELÉS

Teljes egészében valódi tölgyfából készülnek, felületkezelése natúr tölgy, olajozással. Ez a felületkezelés az egyik legjobb megoldás nem csak az esztétika, de a hasznosság szempontjából is.  A fa olajozása megvédi a teljes faszerkezetet a sérülésektől, kiemeli színük mélységét és nemességét, valamint növeli a tartósságot és megkönnyíti a bútor megfelelő tisztán tartását.

2 DB NAPPALI ASZTALKA

A minimalista, egyszerű kialakítás és a sokoldalú funkcionalitás számos otthoni elrendezésben jól használható. Különféle elemek kombinálásával egyéni, összefüggő és ergonomikus bútorkompozíciókat hozható létre. A minimalizmus és a skandináv stílusban készült asztalpár.  Eredeti dizájnt és érdekes megoldás, amelyek szemet gyönyörködtetőek és egyben rendkívül praktikusak. Jellemzőjük a finoman lekerekített élek, amelyek kellemesek a szemnek . A szett két különböző méretű asztalból áll , amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, tetszés szerint rendezhetők el. Külön is használhatod őket. A kollekció két tölgyfa asztalból álló készlete a nappaliba tökéletes megoldás. Az asztalok méretei: 35 cm magas, 45 cm széles és 45 cm mély a nagyobbik esetében. A kisebbik 33 cm magas. szélessége 35 cm, mélysége 40 cm.

 

TERMÉKADATOK:

- Valódi tölgyfa

- Anyagvastagság: 16 mm, lábak 40 x 40 mm

- Anyaghasználat: Valódi tölgyfa

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A tölgyfa az egyik legértékesebb anyag a bútoriparban, mert nemessége és méltósága mellett a hosszú távú tartóssága, szilárdsága és sérülésekkel szembeni ellenálló képessége is kiemelkedik. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi tölgyfa
Valódi tölgyfa
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!