Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Gianna cipős komód
Gianna cipős komód
554 300 Ft
ÚJ

Gianna cipős komód

Gianna cipős komód
Gianna cipős komód
Gianna cipős komód
Gianna cipős komód
Gianna cipős komód
Gianna cipős komód
Gianna cipős komód
Gianna cipős komód
Gianna cipős komód
Gianna cipős komód

Szélesség: 100 cm

Magasság: 111 cm

Mélység: 37 cm

554 300 Ft
Részletek

A felül található két fiók remek helyet biztosít apróbb kiegészítőknek, az alsó részen elhelyezett két nagy ajtó mögött a polcokon pedig könnyedén és rendezetten tárolhatod cipőidet, miközben azokat gyorsan és egyszerűen hozzáférhetővé teszi. A cipős komód elegáns és modern megjelenése a helyiséged fókuszpontjává teszi. A letisztult vonalak és a kiváló minőségű anyagok a minimalizmust és az időtlen stílust ötvözik. A komód kiválóan kombinálható más bútorokkal, így könnyedén alkothatsz egy egységes és harmónikus belső teret. A komódot tuningold fel néhány dekoratív elemmel, például virágos vázákkal vagy szobanövényekkel, de ha az előszobába rakod, akkor érdemes a kulcsaidat is ide rakni, mondjuk egy stílusában passzoló tálban.

MINIMALISTA STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű tölgyből készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A minimalista stílus nagyon népszerű azok körében, akik a "felesleges" díszítésektől mentes darabokat szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. Szigorú, minimalista, felesleges díszítésektől mentes formatervezés jellemzi, miközben a finom díszítőelemek egyúttal a használati funkcióhoz is kapcsolódnak. Emiatt a bútor mind a loft, mind a skandináv enteriőrökbe tökéletesen illeszkedik.

 

FELÜLETKEZELÉS

A fa természetes natúr lakkozással van lefedve, így a felületén jól látható a szemcsék és a csomók. A fabútorok természetes öregedési folyamatnak vannak kitéve, amelynek következtében a fa évgyűrűi és csomói jobban láthatóvá válnak.

 

GIANNA CIPŐS KOMÓD

A Gianna cipős szekrényt  nyers, minimalista kialakítása jellemzi, amely mentes a felesleges díszítésektől, és a finom díszítőelemek funkcionális funkciójukhoz is kapcsolódnak. Emiatt a bútorok mind a loft, mind a skandináv enteriőrbe illeszkednek.  A komód fogantyú mentes, a bemarások teszik lehetővé az ajtók és fiókok kinyithatóságát. A cipős szekrény három polccal van felszerelve , amelyek négy szinten bőséges helyet biztosítanak cipőinek. A bútor felső részén két tágas fiók található. Kiválóan alkalmasak kulcsok, iratok, valamint ruha- és cipőápolási kellékek tárolására, de például sapkát vagy sálat is tárolhat ott. A cipős szekrény minden része valódi tölgyfa, egyedül a bútor hátulja készül rétegelt fa lemezből.

 

TERMÉKADATOK:

- Valódi tölgyfa

- Csillapított fióksínek

- Anyagvastagság: 16 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Egybe szerelt termék

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. A Gianna bútorok 100%-ban természetes tömör tölgyfából készültek, lenyűgöző stabilitásukkal és tartósságukkal. Mindez az anyaghasználatnak köszönhető, ugyanis a tölgy az egyik legkeményebb és legtartósabb fajta, amelyet az asztalosok és bútorgyártók is nagyra értékelnek. Kiváló minőségű anyagokba fektetve egy olyan bútort kap, amely megfelelő gondozás mellett évtizedekig kitart. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi tölgyfa
Valódi tölgyfa
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Szélesség
100 cm
Magasság
111 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!