Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Gianna falipolcok 3 db
Gianna falipolcok 3 db
95 200 Ft
ÚJ

Gianna falipolcok 3 db

Gianna falipolcok 3 db
Gianna falipolcok 3 db
Gianna falipolcok 3 db
Gianna falipolcok 3 db
Gianna falipolcok 3 db
Gianna falipolcok 3 db
Gianna falipolcok 3 db
Gianna falipolcok 3 db
Gianna falipolcok 3 db

Szélesség: 45-40-35 cm

Magasság:  30-25-20 cm

Mélység: 20 cm

95 200 Ft
Részletek

A készletben található különböző méretű falipolcok lehetővé teszik, hogy egyedi polcrendszert alkoss, amely tökéletesen illeszkedik otthonod kialakításához. Használd őket együtt vagy külön-külön a szükségleteid szerint. A gondos kidolgozás és a minőségi anyagok garantálják, hogy hosszú éveken át élvezhesd ezeknek a falipolcoknak az eleganciáját. A különböző méretű falipolcok sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy változatosan dekoráld otthonodat. Személyes tárgyaid, növények vagy művészeti alkotások elhelyezésével kifejezheted saját stílusodat. A falipolcok egyszerűen rögzíthetőek, és a csomag minden szükséges tartozékot tartalmaz.

FELÜLETKEZELÉS

A bútorcsalád hálószoba bútorai teljes egészében valódi tölgyfából készülnek, felületkezelése natúr tölgy, olajozással. Ez a felületkezelés az egyik legjobb megoldás nem csak az esztétika, de a hasznosság szempontjából is.  A fa olajozása megvédi a teljes faszerkezetet a sérülésektől, kiemeli színük mélységét és nemességét, valamint növeli a tartósságot és megkönnyíti a bútor megfelelő tisztán tartását.

GIANNA FALIPOLC SZETT, 3 DB

A minimalista dizájn és a szemet gyönyörködtető finom ívelésű szélekkel rendelkező tölgyfa polcokat egyszerű kialakítás jellemzi, amely tökéletes kiegészítője a skandináv stílusú belső tereknek és az enyhén ipari loftnak. A nappali vagy az étkező a belső tér legreprezentatívabb része. Ide hívja meg barátait és rokonait. Biztosan azt szeretné, hogy kifogástalanul nézzen ki. Ezek a falipolcok tökéletesek a nappaliba vagy az étkezőbe, stílusos bemutatóteret biztosítva dekorációknak és ajándéktárgyak számára. Azonban könnyedén elhelyezheti őket a hálószobában az ágy fölött vagy az irodájában, dolgozójában közvetlenül az íróasztal fölött. A polcok állított vagy fektetett formában is elhelyezhetők a falon, mindegyik irányú vasalattal ellátottak. Tényleg csak a képzelet szab határt, hogyan és milyen sorrendben, távolságban helyezi el a falon. A polcok méretei 30 cm magasak és 45 cm szélesek az elsőnél. A második 25 cm magas és 40 cm széles, a harmadik pedig 20 cm magas és 35 cm széles. Mindegyik mélysége 20 cm.

 

TERMÉKADATOK:

- Valódi tölgyfa

- Anyag vastagság: 18 mm,

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A tölgyfa az egyik legértékesebb anyag a bútoriparban, mert nemessége és méltósága mellett a hosszú távú tartóssága, szilárdsága és sérülésekkel szembeni ellenálló képessége is kiemelkedik. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi tölgyfa
Valódi tölgyfa
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!