Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Gianna polc 5-ös
Gianna polc 5-ös
153 000 Ft
ÚJ

Gianna polc 5-ös

Gianna polc 5-ös
Gianna polc 5-ös
Gianna polc 5-ös
Gianna polc 5-ös
Gianna polc 5-ös
Gianna polc 5-ös
Gianna polc 5-ös
Gianna polc 5-ös

Szélesség: 40 cm

Magasság: 106 cm

Mélység: 40 cm

153 000 Ft
Részletek

Az alacsony állópolc ideális választás, ha kis helyen szeretnél maximális tárolási lehetőséget teremteni. Kompakt mérete ellenére három polclapja segítségével rendszerezheted könyveidet, dekorációidat vagy bármi mást, amit szívesen kiraknál. A minimalista stílusnak köszönhetően az állópolc letisztult és időtlen megjelenést kölcsönöz a környezetének. A puritán vonalvezetés és a kiegyensúlyozott forma a modern enteriőrökkel tökéletes harmóniát alkot. Az alacsony kis állópolc nem csak stílusos kiegészítője lesz a szobádnak, hanem kiválóan szolgálja a mindennapi tárolási igényeidet.

FELÜLETKEZELÉS

A bútor teljes egészében valódi tölgyfából készül, felületkezelése natúr tölgy, olajozással. Ez a felületkezelés az egyik legjobb megoldás nem csak az esztétika, de a hasznosság szempontjából is.  A fa olajozása megvédi a teljes faszerkezetet a sérülésektől, kiemeli színük mélységét és nemességét, valamint növeli a tartósságot és megkönnyíti a bútor megfelelő tisztán tartását.

GIANNA KIS POLC

A kis polcot minimalista kialakítás jellemzi, tökéletesen működik egy skandináv stílusú belső térben, ahol fontos a hasznosság, a szilárd kidolgozás és a gazdaságos kialakítás . A bútor tökéletes kiegészítője lehet egy enyhén ipari loftnak is. A masszív szerkezetet finoman ívelt, lekerekített élek díszítik.  A polclapokra  az enteriőrbe illő dobozokba rejthet kevésbé használt holmikat. A tetőlapra helyezhet lámpát, gyertyát, virágot vagy bármilyen dekoratív kiegészítőt.

 

TERMÉKADATOK:

- Valódi tölgyfa

- Anyagvastagság: 16 mm, lábak 40 x 40 mm

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A tölgyfa az egyik legértékesebb anyag a bútoriparban, mert nemessége és méltósága mellett a hosszú távú tartóssága, szilárdsága és sérülésekkel szembeni ellenálló képessége is kiemelkedik. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi tölgyfa
Valódi tölgyfa
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Szélesség
40 cm
Magasság
106 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!