Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Gianna tükör
Gianna tükör
69 900 Ft
ÚJ

Gianna tükör

Gianna tükör
Gianna tükör
Gianna tükör
Gianna tükör
Gianna tükör
Gianna tükör
Gianna tükör
Gianna tükör

Szélesség: 100 cm

Magasság: 70 cm

Mélység: 3 cm

69 900 Ft
Részletek

Az széles tükör, amellett hogy ellátja alapfunkcióját, többféle módon hozzájárulhat a lakásod kényelméhez és esztétikájához. Ideális választás lehet kis vagy sötét helyiségekben, mivel optikailag tágasabbá varázsolja a teret, és növeli a fény mennyiségét, de egy jól elhelyezett álló tükör egyben dekoratív kiegészítő is lehet. Ha pedig az előszobában/hallban helyezed el, akkor a lakásból kilépés előtt gyorsan lecsekkolhatod az outfited.

FELÜLETKEZELÉS

A keret teljes egészében valódi tölgyfából készül, felületkezelése natúr tölgy, olajozással. Ez a felületkezelés az egyik legjobb megoldás nem csak az esztétika, de a hasznosság szempontjából is.  A fa olajozása megvédi a teljes faszerkezetet a sérülésektől, kiemeli színük mélységét és nemességét, valamint növeli a tartósságot és megkönnyíti a bútor megfelelő tisztán tartását.

GIANNA TÜKÖR 

Minimalista, egyszerű kialakítás és jó használhatóság jellemzi a tükröt. vízszintesen és függőlegesen is felakaszthatja. A benne visszaverődő fény optikailag világosabbá, nagyobbá teszi a helyiséget, ezért érdemes akár egy kis folyosón is elhelyezni. Kis asztallal összehangolva fésülködő, sminkelő asztalt is kialakíthat. Ezen kívül előszobába, fürdőbe is remek választás.

TERMÉKADATOK:

- Valódi tölgyfa

- Anyag vastagság: 30 mm

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A tölgyfa az egyik legértékesebb anyag a bútoriparban, mert nemessége és méltósága mellett a hosszú távú tartóssága, szilárdsága és sérülésekkel szembeni ellenálló képessége is kiemelkedik. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi tölgyfa
Valódi tölgyfa
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!