Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Leo TV állvány (131 cm széles)
Leo TV állvány (131 cm széles)
121 600 Ft

Leo TV állvány (131 cm széles)

Leo TV állvány (131 cm széles)
Leo TV állvány (131 cm széles)
Leo TV állvány (131 cm széles)
Leo TV állvány (131 cm széles)
Leo TV állvány (131 cm széles)

Szélesség: 131 cm

Magasság: 60 cm

Mélység: 45 cm

 

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

121 600 Ft
Részletek

SKANDINÁV STÍLUS

Ez a stílus a természetközelségről, az egyszerűségről, a múlt felidézéséről szól. Az ilyen belső terekben otthonos, meghitt légkör megteremtésére a cél. Természetes anyagok például fa, kő, kerámia, tégla, bőr használatával és az egyes tájegységekre jellemző motívumokkal érik el ezt a hatást. A bútorok mellett a használati és dísztárgyakkal lehet igazán személyes a vidéki stílusú otthonunk. Itt keveredhetnek a modern felhasználási eszközök a hagyományos örökölt vagy felújított régi darabokkal. Igazán lenyűgözővé válik, ha a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik, szoros kapcsolatban áll a környékünk tradícióival.

LEO TV KOMÓD

A skandináv stílus jegyei fellelhetők az egyszerű, de kellemes lekerekített éleken. A médiaszekrény oldala és front felülete díszítésektől mentes, igazi északi enteriőrbe illő. A pogácsa lábak és a láb közepén végig húzódó díszmarás  teszi még vonzóbbá ezt a bútort. A fogantyú nem túl harsány, de kellően nagy a kényelmes nyitáshoz-záráshoz. A tető- és fenéklap kiemelkedik a bútor front felületéből, finom íveléssel. A TV tartó teljesen egybeszerelt, ragasztott, így azonnal használható. Kiemelkedő, 22 mm vastag, kiváló minőségű északi fenyőfából készül (borovi fenyő), a részletekre odafigyelve. A fenyőbútor hátulja és a fiók alja készül HDF lemezből. Claudia-Anikó termékcsaládunk széles választékát tekintse meg itt.

 

FELÜLETKEZELÉS

Natúr lakkozott: A fa természetes natúr szépségében van jelen, amit a 3 rétegű UV lakkal ellátott felület véd a szennyeződéséktől.

 

Pácolt, lakkozott felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után többszöri lakkozással van lefedve.

Festett hófehér felület: Ez az egyik legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A festék kiváló minőségű, minősített és nem mérgező, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak.

 

Kombinált szín: Háromféle lehetőséget kínálunk. 

1. Hófehér bútor, antik fenyő tetőlap és fogantyúk

2. Hófehér bútor oldalak és front, antik fenyő tető- fenéklap és fogantyúk

3. Antik fenyő korpusz és fogantyúk, hófehér front felület

 

KÉRDÉS A TERMÉKRŐL

Hívjon minket munkaidőben, készséggel állunk rendelkezésére! Küldjön üzenetet a KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva, itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk.

 

TERMÉKADATOK

- Anyagvastagság 22 mm

- Tetőlap vastagsága 22 mm

- Láb magassága: 57 mm

- Anyaghasználat: valódi északi (borovi) fenyő

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. Javasoljuk, hogy vízzel való érintkezés után száraz ruhával törölje át, valamint tartsa szárazon a bútort a tömör fa sajátos tulajdonságai miatt. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. Még több hasznos tanácsot blog cikkünkben olvashat.

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 3 hét
Magyarországon gyártott
Magyarországon gyártott
Szélesség
131 cm
Magasság
60 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Pácolási (szín) felár
színtől függő
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Sz. Sándorné
2020.11.25
A nappalimba a TV tartó mellé még szekrényeket is vásároltam. Számomra hihetetlenül jó döntés volt. Köszönöm!
Hasonló termékek