Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Malonno előszobafal
Malonno előszobafal
95 000 Ft
ÚJ

Malonno előszobafal

Malonno előszobafal
Malonno előszobafal
Malonno előszobafal
Malonno előszobafal
Malonno előszobafal
Malonno előszobafal
Malonno előszobafal

Szélesség: 63 cm

Magasság: 210 cm

Mélység: 22 cm

95 000 Ft
Részletek

Az előszobafal tetején elhelyezett akasztók praktikus megoldást kínálnak kabátok, sálak vagy táskák rendezett tárolásához. Az ívelt vonalvezetésű akasztók és a klasszikus kalaptartó megadja a provanszi stílus jegyeit, mintha egy vidéki otthonba lépnél. A részletekben rejlő báj megnyugtató, otthonos érzetet kölcsönöz, amint belépsz az ajtón.

STÍLUS

Természetes fenyő és a fehér egyszerű színkombinációján, a finom fa fogantyúkon, a díszlécekkel és keretekkel díszített frontokkal rendelkezik. Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A semleges színvilág miatt a provence-i és skandináv stílusú bútorok sokak érdeklődésére tartanak számot.

 

FELÜLETKEZELÉS

A bútor két réteg festékkel, van fedve. A 85%-os fedőképességnek köszönhetően a fa gyűrűi és csomói továbbra is láthatóak. Ezenkívül a fa viasszal van bevonva, amely csodálatos, természetes felületet ad.  A kalaptartó polclap, natúr színű fenyőfa, lakkozással ellátott, ezalatt a fa erezete, csomói láthatóak, így markáns kontrasztot alkotva kellemes látványt nyújt. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

MALONNO ELŐSZOBAFAL

A panel kialakítása a hagyományos stílusra utal, miközben megőrzi a frissességet és a modernitást. Két sor akasztó, mind felül, mind alul, szimmetrikussá teszik az előszobafalat ezzel esztétikussá és praktikussá változik. További megkülönböztető jellemzők a finom barázdák, amelyek bájt és eleganciát kölcsönöznek a bútornak. A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. 

 

TERMÉKADATOK:

- Anyagvastagság: 16 mm. 

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 0,5 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
63 cm
Magasság
210 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!