Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Montalto ajtós TV tartó
Montalto ajtós TV tartó
493 000 Ft
ÚJ

Montalto ajtós TV tartó

Montalto ajtós TV tartó
Montalto ajtós TV tartó
Montalto ajtós TV tartó
Montalto ajtós TV tartó
Montalto ajtós TV tartó

Szélesség: 200 cm

Magasság: 52 cm

Mélység: 50 cm

493 000 Ft
Részletek

A TV tartó nem csak helyet biztosít az elektronikai eszközöknek, hanem fontos dizájnelem is egyben. A tolóajtók mögötti tárolótér elrejti el a televziózáshoz szükséges kevésbé dekoratív kiegészítőket, kábeleket, amiket nem szívesen hagyunk elő, így a nappali rendezett és stílusos marad. A tölgyfából készült TV tartó nem csak vizuálisan vonzó, hanem tartós és időtálló is. Garantáltan felkelti mindenki figyelmét

MODERN LOFT STÍLUS

A természetes tölgyből készült fabútorok a minimalizmus és a funkcionalitás jegyében készülnek. Ezek a bútorok a letisztult vonalakat, egyszerű formákat és természetes anyagokat ötvözik. A fém, fa és üveg kombinációja gyakran megjelenik, Ha az ipari dekorációt kedveli, akkor ebben a bútorcsaládban készült termékek biztos tökéletes választás lesz az Ön számára.

FELÜLETKEZELÉS

Az aranybarna árnyalat az olajozásnak köszönhető, amelynek során az olaj behatol a fa pólusaiba, és felerősíti a természetes színeit. Ezt tovább  fokozzák a sötétebb, természetes eredetű csomók is, amelyek a fa eredetiségét tükrözik. Ez a bútorcsalád egy erős, fémből készült, fekete eloxált, porszórt bevonatú vázra van felállítva.

 

MONTALTO TV TARTÓ

A komódot az egyszerű, geometrikus formák és a porszórt fémből készült, vizuálisan könnyű keret jellemzi. Tolóajtós nyitással A bútor élei egyszerű, de mutatós egyirányú marással ellátott, ami külön bájt kölcsönöz ennek a média szekrénynek.  A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül a bútor hátulja készül fa rétegelt lemezből.

 

TERMÉKADATOK:

- Anyaghasználat: valódi, természetes tölgyfa

- Anyagvastagság: 20 mm

- Lábrész magassága: 165 mm (fém láb és fa keret)

- Fém lábszerkezet vastagsága: 25 x 25 mm 

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 2 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  A bútor csomóiban keletkező sérülések sötét színű gyantával javítottak. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi tölgyfa
Valódi tölgyfa
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Szélesség
200 cm
Magasság
52 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!