Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód
465 000 Ft
ÚJ

Montalto fiókos komód

Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód
Montalto fiókos komód

Szélesség: 121 cm

Magasság: 90 cm

Mélység: 45 cm

465 000 Ft
Részletek

A 4 fiókos kialakítás széles tárolási lehetőséget kínál a kisebb és nagyobb tárgyaknak egyaránt. Ideális a ruhák, fehérneműk, kiegészítők vagy egyéb személyes tárgyak rendezett tárolásához. A komód tetején se hagyd üresen! Ez a felület lehetőséget ad arra, hogy kifejezd érdeklődési köröd, hobbid, vagy épp kellemes, jó emlékeklet felidéző tárgyakat helyezz el rajta. A modern loft stílus általában a letisztultságról és a praktikumról szól. Ez a komód azok számára is ideális, akik szeretnék minimalizálni a bútorok mennyiségét, miközben hatékonyan kihasználják a rendelkezésre álló helyet. Ezen érvek összessége azt mutatja, hogy egy modern loft stílusú, tölgyből készült 4 fiókos komód nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül praktikus is lehet a mindennapi életben.

MODERN LOFT STÍLUS

A természetes tölgyből készült fabútorok a minimalizmus és a funkcionalitás jegyében készülnek. Ezek a bútorok a letisztult vonalakat, egyszerű formákat és természetes anyagokat ötvözik. A fém, fa és üveg kombinációja gyakran megjelenik, Ha az ipari dekorációt kedveli, akkor ebben a bútorcsaládban készült termékek biztos tökéletes választás lesz az Ön számára.

FELÜLETKEZELÉS

Az aranybarna árnyalat az olajozásnak köszönhető, amelynek során az olaj behatol a fa pólusaiba, és felerősíti a természetes színeit. Ezt tovább  fokozzák a sötétebb, természetes eredetű csomók is, amelyek a fa eredetiségét tükrözik. Ez a bútorcsalád egy erős, fémből készült, fekete eloxált, porszórt bevonatú vázra van felállítva.

 

MONTALTO FIÓKOS KOMÓD

A komódot az egyszerű, geometrikus formák és a porszórt fémből készült, vizuálisan könnyű keret jellemzi. A fiókok nyitásának és zárásának kényelmét növelik a puha zárású csúszók és a Tip-on rendszer, amelyek nagy kényelmet biztosítanak. A fogantyú nélküli fiókok és kihúzók a mechanikus nyitásrásegítővel fáradság nélkül és megbízhatóan nyithatók. Elegendő az előlap bármely részét egy kicsit megnyomni. A bútor élei egyszerű, de mutatós egyirányú marással ellátott, ami külön bájt kölcsönöz ennek a komódnak.  A csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül a bútor hátulja és a fiókok alja készül fa rétegelt lemezből lemezből.

 

TERMÉKADATOK:

- Anyaghasználat: valódi, természetes tölgyfa

- Hettich csillapított behúzású, Tip-on fióksín, 25 kg terhelhetőséggel

- Anyagvastagság: 20 mm. Fiók oldala, hátulja 12 mm

- Lábrész magassága: 165 mm (fém láb és fa keret)

- Fém lábszerkezet vastagsága: 25 x 25 mm 

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 3 óra

 

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. A bútor csomóiban keletkező sérülések sötét színű gyantával javítottak. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi tölgyfa
Valódi tölgyfa
Fióksínes fiók
Fióksínes fiók
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Szélesség
121 cm
Magasság
90 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!