Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód
645 900 Ft
ÚJ

Rapolla 3 ajtós komód

Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód
Rapolla 3 ajtós komód

Szélesség: 150 cm

Magasság:  88 cm

Mélység: 42 cm

645 900 Ft
Részletek

A széles komód rendkívül praktikus tárolóhelyet biztosít, ami ideális ruhák vagy éppen ágynemű elhelyezésére. A 3 ajtó és a felette elhelyezett keskeny és szélesebb fiókok pedig számos lehetőséget nyújtanak a kisebb tárgyak, zoknik vagy alsőnemű rendezett elhelyezésére is, így mindennapi életünk rendezettebbé válik. A komód tetejét ezen felül személyes tárgyakkal is dekorálhatod, például növényekkel, képkeretekkel vagy mécsesekkel. Ez nem csak esztétikailag vonzóvá teszi a bútort, hanem személyesebbé is varázsolja a környezetet.

LOFT STÍLUS

Szereted a modern megoldásokat? például a LED-es világítást? Akkor tetszeni fog a Rapolla kollekció!

A természetes tölgyből készült loft fabútorok a minimalizmus és a funkcionalitás jegyében készülnek. Ezek a bútorok a letisztult vonalakat, egyszerű formákat és természetes anyagokat ötvözik.

FELÜLETKEZELÉS

A bútorcsalád hálószoba bútorai teljes egészében valódi tölgyfából készülnek, felületkezelése natúr tölgy, olajozással. Ez a felületkezelés az egyik legjobb megoldás nem csak az esztétika, de a hasznosság szempontjából is.  A fa olajozása megvédi a teljes faszerkezetet a sérülésektől, kiemeli színük mélységét és nemességét, valamint növeli a tartósságot és megkönnyíti a bútor megfelelő tisztán tartását.

RAPOLLA 3 AJTÓS KOMÓD

Az olajozott tölgyfa komód minden bizonnyal megfelel minden esztétikai elvárásnak, akiknek fontos a hálószoba vonzó megjelenése. Ez egy olyan bútordarab, amely nem hiányozhat az otthonodból. A fa meleg színe és a fekete dekoratív lécezés alapvetően határozzák meg a megjelenését. Az egyformán fekete fogantyúk tökéletesen illeszkednek a korpusz modern karakteréhez, a természetes rajzoltatok és csomók pedig az egyediségét mutatják. Ez a komód egy olyan bútorsorozat eleme, amelyet az esztétikus és elegáns lakberendezést kedvelők számára terveztek. Az ajtók és a fiókok csendes záródású Hettich zsanérokkal vannak felszerelve, ami biztosítja az előlapok kényelmes zárását, kiküszöbölve a kellemetlen csattanó hangot. Az ajtók és a fiókok fogantyú nélküliek, az ajtó és a fiók előlapja ívesen mart, amibe be lehet nyúlni, ezáltal lehet kinyitni. A csomag tartalmazza a bútor elemeket, az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül a bútor hátulja és a fiókok alja készül rétegelt fa lemezből. 

TERMÉKADATOK:

- Valódi tölgyfa

- Csillapított záródású ajtók és fiókok

- Anyag vastagság: Tető- és oldallap 25 mm, ajtó-fiók előlap 20 mm, fiók oldala és hátulja 17 mm

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A tölgyfa az egyik legértékesebb anyag a bútoriparban, mert nemessége és méltósága mellett a hosszú távú tartóssága, szilárdsága és sérülésekkel szembeni ellenálló képessége is kiemelkedik. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  A bútor csomóiban keletkező sérülések sötét színű gyantával javítottak. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak.

Adatok
Valódi tölgyfa
Valódi tölgyfa
Fióksínes fiók
Fióksínes fiók
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Szélesség
150 cm
Magasság
88 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!