Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Torniella 2 ajtós komód, méz
Torniella 2 ajtós komód, méz
319 000 Ft
ÚJ

Torniella 2 ajtós komód, méz

Torniella 2 ajtós komód, méz
Torniella 2 ajtós komód, méz
Torniella 2 ajtós komód, méz
Torniella 2 ajtós komód, méz
Torniella 2 ajtós komód, méz

Szélesség: 131 cm

Magasság: 142 cm

Mélység: 50 cm

319 000 Ft
Részletek

Ez a bútor nem csupán elegáns, de roppant praktikus is. Az alsó fiókokban rejtett kincseid, az ajtók mögött pedig akár ruhák, plédek vagy ritkábban használt otthoni kiegészítők is rendezetten elpakolhatóak. A komód a nagy méretű tetőlapjának köszönhetően ráadásul remekül díszíthető, akár egy vázával, akár egyéb lakásdíszekkel. Fedezd fel a tárolás művészetét és a design szépségét a Torniella komóddal, amely a rend és esztétika tökéletes egyensúlyát kínálja!

PROVANSZI STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

A fenyőfából készült komód felületét vízbázisú páccal kezelték, mézes fenyő árnyalatban. Ezáltal jól láthatóvá válik a fa szemcsemintázata, ami azt mutatja, hogy a bútordarab a legjobb minőségű természetes alapanyagokból készült. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

TORNIELLA 2 AJTÓS KOMÓD

A provance stílust erősíti a markáns kiemelkedő lábrész, elől finom íves kivágással. A frontrészen található bemarások, díszek valamint a csodálatosan kialakított tetőlap, ami megkoronázza ezt a valódi fenyőbútort. A mintázata még jobban kiemelkedik a bútoron.  Régi arany színű dekoratív fogantyúk klasszikus eleganciát kölcsönöznek a komódnakA csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül a komód hátulja és a fiók alja készül HDF lemezből. A Torniella kollekció többi fenyőbútorát tekintse meg itt.

TERMÉKADATOK

- Csillapított behúzással ellátott Hettich fióksín, 25 kg terhelhetőséggel.

- Anyagvastagság: korpusz 16 mm, ajtó 16 mm, fiók előlap 18 mm

- Tetőlap magassága: 95 mm

- Lábrész magassága: 70 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 2-3 óra

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Fióksínes fiók
Fióksínes fiók
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
131 cm
Magasság
142 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!