Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Torniella éjjeliszekrény,  méz színű
Torniella éjjeliszekrény, méz színű
72 900 Ft
ÚJ

Torniella éjjeliszekrény, méz színű

Torniella éjjeliszekrény,  méz színű
Torniella éjjeliszekrény,  méz színű
Torniella éjjeliszekrény,  méz színű
Torniella éjjeliszekrény,  méz színű

Szélesség: 50 cm

Magasság: 63 cm

Mélység: 35 cm

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

72 900 Ft
Részletek

Ez a bútor nem csak tárolóhely, hanem egy kis időutazás dél-francia vidéki romantikájába. A finoman faragott részletek és a lágy vonalak együtt teszik ezt az éjjeliszekrényt egyedi stíluselemmé, mely tökéletesen illeszkedik hálószobádhoz. Funkcióját tekintve sem elhanyagolható eleme egy hálószobának. Ha szoktál olvasni éjszaka, egy jó könyv vagy az e-könyv olvasó könnyen elérhető helyen lehet az éjjeliszekrényen, vagy érdemes egy poharat vagy vizespalackot tartani magad mellett, ha éjszaka megszomjaznál, ne félálomba kelljen kicsoszogni a mamuszban a konyháig. Te mit raknál még rá? Ébresztőórát, olvasólámpát, vagy a mobilod?

PROVANSZI STÍLUS

Valódi, kiváló minőségű finn fenyőfából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A provence vagy „francia vidéki stílus” nagyon népszerű azok körében, akik a vidéki bájt szeretnék otthonukba vinni, miközben az enteriőr elegáns marad. 

 

FELÜLETKEZELÉS

A fenyőfából készült éjjeliszekrény felületét vízbázisú páccal kezelték, mézes fenyő árnyalatban. Ezáltal jól láthatóvá válik a fa szemcsemintázata, ami azt mutatja, hogy a bútordarab a legjobb minőségű természetes alapanyagokból készült. Az ökológiai vízbázisú festés lehetővé teszi, hogy a fa szabadon lélegezzen és öregedjen. Mindezt annak érdekében, hogy olyan terméket adjunk, amely nem károsítja a környezetet.

TORNIELLA ÉJJELISZEKRÉNY

A provance stílust erősíti a markáns kiemelkedő lábrész, elől finom íves kivágással. A frontrészen található bemarások, díszek valamint a csodálatosan kialakított tetőlap, ami megkoronázza ezt a valódi fenyőbútort. A mintázata még jobban kiemelkedik a bútoron.  Régi arany színű dekoratív fogantyúk klasszikus eleganciát kölcsönöznek a komódnakA csomag tartalmazza a bútor elemeket és az összeszerelési útmutatót és minden szükséges csavart. Egyedül az éjjeliszekrény hátulja és a fiók alja készül HDF lemezből. A Torniella kollekció többi fenyőbútorát tekintse meg itt.

TERMÉKADATOK

- Anyagvastagság: korpusz 16 mm, ajtó 16 mm

- Tetőlap magassága: 95 mm

- Lábrész magassága: 70 mm

- Anyaghasználat: Kiváló minőségű finn fenyőfa

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő: 1 óra

TERMÉSZETES FA

A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel.  Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Hasznos tanácsokat és útmutatókat a fenyőbútorokról itt olvashat bővebben.

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 4 hét
Szélesség
50 cm
Magasság
63 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!