Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Vanessa kihúzható ágy (csak váz)
Vanessa kihúzható ágy (csak váz)
176 900 Ft

Vanessa kihúzható ágy (csak váz)

Vanessa kihúzható ágy (csak váz)
Vanessa kihúzható ágy (csak váz)
Vanessa kihúzható ágy (csak váz)
Vanessa kihúzható ágy (csak váz)

Vanessa kihúzható ágy (csak váz) belső mérete:

Alap állapotban: 80x200 cm

Kihúzott állapotban: 140x200 cm

176 900 Ft
Részletek

SKANDINÁV STÍLUS

Ez a stílus a természetközelségről, az egyszerűségről, a múlt felidézéséről szól. Az ilyen belső terekben otthonos, meghitt légkör megteremtésére a cél. Természetes anyagok például fa, kő, kerámia, tégla, bőr használatával és az egyes tájegységekre jellemző motívumokkal érik el ezt a hatást. A bútorok mellett a használati és dísztárgyakkal lehet igazán személyes a vidéki stílusú otthonunk. Itt keveredhetnek a modern felhasználási eszközök a hagyományos örökölt vagy felújított régi darabokkal. Igazán lenyűgözővé válik, ha a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik, szoros kapcsolatban áll a környékünk tradícióival.

VANESSA KANAPÉÁGY

Régi klasszikus kinyitható kanapé megoldás skandináv stílusban valódi fenyőből. Évtizedekkel ezelőtt hosszú ideg Helsinki kanapéágy néven volt ismert. Az alapvető technikai megoldások nem változtak, csak a karfa formája lett alakítva. A skandináv stílus jegyei fellelhetők az egyszerű úgynevezett "fózolt" éleken, ami díszítésektől mentes. Az ágy ára az ágykeretet, ágyneműtartó fiókot és a matractartó fix fenyő lécezést tartalmazza. Az ágy terhelhetősége 130-140 kg. A matrac külön vásárolható. Lapraszerelt, a termék szétszedett állapotban kerül átadásra, kellő gondossággal becsomagolva és ezt a használat helyén össze kell szerelni. A szükséges csavarok, facsapok és a szerelési rajz a csomagban megtalálható. Az ágy összeállításához csak csavarhúzó szükséges. A műveletek bárki számára egyszerűen elvégezhetők. Kiemelkedő, 22 mm vastag, kiváló minőségű északi fenyőfából készül (borovi fenyő), a részletekre odafigyelve. A fenyőbútor hátulja és a fiók alja készül HDF lemezből. A termékcsaládunk széles választékát tekintse meg itt.

 

FELÜLETKEZELÉS

Natúr lakkozott: A fa természetes natúr szépségében van jelen, amit a 3 rétegű UV lakkal ellátott felület véd a szennyeződéséktől.

 

Pácolt, lakkozott felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után többszöri lakkozással van lefedve.

Festett hófehér felület: Ez az egyik legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A festék kiváló minőségű, minősített és nem mérgező, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak.

 

KÉRDÉS A TERMÉKRŐL

Hívjon minket munkaidőben, készséggel állunk rendelkezésére! Küldjön üzenetet a KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva, itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk.

 

TERMÉKADATOK

- Lábak vastagsága 25 mm

- Láb- és fejtámla a lábakon belül, valamint az ágyoldalak: 22 mm

- Fejtámla magassága : 58 cm

- Lábvég magassága: 58 cm

- A padlószint és a matractartó lécezés felső szintjének távolsága: 29 cm

- Az ágy külső mérete alapállapotban: 206 x 82 cm 

- Fekvőfelület 80x200 cm, kinyitva 140x200 cm

- Anyaghasználat: valódi északi (borovi) fenyő

- Lapraszerelt

Színre pácolásnál az ágyrácsok natúrak.

 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 3 hét
Magyarországon gyártott
Magyarországon gyártott
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Pácolási (szín) felár
színtől függő
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!