Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Virágtartó dézsa, 3 abroncsos
Virágtartó dézsa, 3 abroncsos
33 400 Ft
ÚJ

Virágtartó dézsa, 3 abroncsos

Virágtartó dézsa, 3 abroncsos
Virágtartó dézsa, 3 abroncsos
Virágtartó dézsa, 3 abroncsos
Virágtartó dézsa, 3 abroncsos
Virágtartó dézsa, 3 abroncsos
Virágtartó dézsa, 3 abroncsos

Abroncsos virágtartó dézsa, valódi akácfából, különböző méretekben.

 

Raktáron   (3 db)
33 400 Ft
Részletek

VIRÁGDÉZSA

A virágtartó dézsa nem csak kinti hanem benti használatra is tökéletes. A fadézsa a kert tökéletes dísze, de látványos dekorációként szolgál a teraszon, az erkélyen vagy akár a lakáson belül is. Többféle méretben elérhető, így a kisebb növényektől a nagyobbakig mindegyiknek megfelelő lesz. A dézsák valódi akácfából készülnek jól ellenállnak a külső környezeti hatásoknak is. Horganyzott abroncsvassal és fém füllel szereltek, megkönnyítve a kényelmes áthelyezést. Az abroncs és fül lehet fém alapszínű vagy fekete festéssel ellátott.

FELÜLETKEZELÉS

A virágdézsa időtálló és környezetbarát.  Kétféle felülettel rendelheti meg a terméket. A lenolajjal kezelt azonnal használható, kellemes sárgásbarna árnyalatot ad, még jobban kiemelve a valódi fa szépségét, karakterét. Javasolt 4-5 hónap után újra olajozni. Mivel természetes anyagból készül jól ellenáll a külső környezeti hatásoknak. A natúr csiszolt felület nem kap kezelést, így meghagyjuk a választást, hogy milyen színre szeretné házilag a legjobban illőt megvalósítani a kertjében, lakásában.

TERMÉKADATOK

- Anyagvastagság: 22 mm

- Választható méretek:

magasság 45 cm  x felső átmérő 51 cm. Belső átmérő felül 45 cm, a dézsa alján 39 cm

magasság 51 cm  x felső átmérő 60 cm. Belső átmérő felül 55 cm, a dézsa alján 48 cm

- Anyaghasználat: Valódi akácfa

- Felületkezelés, gyalult, csiszolt, natúr vagy olajozott felülettel

- Készre szerelt

- A termék kézzel készül., mérete +/- 1-3 mm-el eltérhet a megadottól

JAVASLATOK A HASZNÁLATHOZ

A felületkezelés nélküli dézsákat ajánlatos kezelni valamilyen bevonattal. Ez lehet viaszolás, pác, festés, lazúrozás, olajozás. A kültérre szánt bútorokat vagy ahol nedvességgel találkozik, mindig a legmegfelelőbb módon kell felületkezelni, hogy a víz ne jusson be tartósan a fába, ezáltal az élettartamot rövidítve. Hosszú évekre épségben megőrizni ezeket a felületeket, sort kell keríteni az ápolásra, állagmegóvásra. Ahány fafajta és ahány felület, annyiféle módja lehet a karbantartásnak, de a lényeg ugyanaz: a lehető leghathatóbb védelmet nyújtani a csapadék, az uv-sugárzás és a kártevők ellen. A növényt közvetlenül a dézsába kell ültetni nem szükséges műanyag betétet használni. Ültetés előtt az alját ki kell fúrni hogy a felesleges víz távozni tudjon. Beltéren alátét javasolt vagy műanyag betét használata javasolt. A felület lenolajjal kezelt, 4-5 hónap után újra olajozni érdemes. 

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 3 hét
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!