Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Zsombor 4 fiókos keskeny komód
Zsombor 4 fiókos keskeny fenyő komód
67 300 Ft

Zsombor 4 fiókos keskeny fenyő komód

Zsombor 4 fiókos keskeny komód
Zsombor 4 fiókos keskeny komód

Szélesség: 42 cm

Magasság: 73 cm

Mélység: 45 cm

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

67 300 Ft
Részletek

SKANDINÁV STÍLUS

Ez a stílus a természetközelségről, az egyszerűségről, a múlt felidézéséről szól. Az ilyen belső terekben otthonos, meghitt légkör megteremtésére a cél. Természetes anyagok például fa, kő, kerámia, tégla, bőr használatával és az egyes tájegységekre jellemző motívumokkal érik el ezt a hatást. A falak legtöbb esetben világosak, így növelve a teret. A bútorok mellett a használati és dísztárgyakkal lehet igazán személyes a vidéki stílusú otthonunk. Itt keveredhetnek a modern felhasználási eszközök a hagyományos örökölt vagy felújított régi darabokkal. Igazán lenyűgözővé válik, ha a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik, szoros kapcsolatban áll a környékünk tradícióival. Zsombor termékcsaládunk széles választékát tekintse meg itt.

ZSOMBOR 4 FIÓKOS, KESKENY KOMÓD

A skandináv stílus jegyei fellelhetők az egyszerű, de kellemes lekerekített éleken. A bútor oldala és front felülete díszítésektől mentes, igazi északi enteriőrbe illő. A komód oldalak adják a bútor oldalát, ezek közé csukódik az ajtó vagy fiók. Ennek a megoldásnak köszönhetően teljesen más látványt nyújt, mint az oldalfalakra rácsukódó front felületi elemek, ezzel is hangsúlyozva a bútor oldalát. A fogantyú kis gömb alakú, díszítéstől mentes. A tető- és fenéklap kiemelkedik a bútor front felületéből, finom íveléssel. A komód teljesen egybeszerelt, ragasztott, így azonnal használható. Kiemelkedő, 21- és 25 mm vastag, kiváló minőségű északi fenyőfából készül (borovi fenyő), a részletekre odafigyelve. A fenyőbútor hátulja és a fiók alja készül farost lemezből.

 

FELÜLETKEZELÉS

Natúr lakkozott: A fa természetes natúr szépségében van jelen, amit a 3 rétegű UV lakkal ellátott felület véd a szennyeződéséktől.

Pácolt, lakkozott felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után többszöri lakkozással van lefedve.

 

KÉRDÉS A TERMÉKRŐL

Hívjon minket munkaidőben, készséggel állunk rendelkezésére! Küldjön üzenetet a KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva, itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk.

 

TERMÉKADATOK

- Fiókgörgős fiókok, 15 kg terhelhetőséggel

- Anyagvastagság 21 mm

- Tetőlap vastagsága 25 mm

- Fenéklap magassága padlótól: 25 mm

- Anyaghasználat: valódi északi (borovi) fenyő

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. Javasoljuk, hogy vízzel való érintkezés után száraz ruhával törölje át, valamint tartsa szárazon a bútort a tömör fa sajátos tulajdonságai miatt. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. Még több hasznos tanácsot blog cikkünkben olvashat.

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Fiókgörgős fiókok
Fiókgörgős fiókok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Magyarországon gyártott
Magyarországon gyártott
Szélesség
42 cm
Magasság
73 cm
Skandináv stílus
S
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Pácolási (szín) felár
színtől függő
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Vass Katalin
2022.12.29
Megfelelő minőség, gyors teljesítés, korrekt ügyfél kapcsolat.