Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Adela dohányszóasztal
Adela dohányszóasztal
130 100 Ft

Adela dohányszóasztal

Adela dohányszóasztal
Adela dohányszóasztal
Adela dohányszóasztal
Adela dohányszóasztal
Adela dohányszóasztal
Adela dohányszóasztal
Adela dohányszóasztal
Adela dohányszóasztal

Az Adela bútorok egy elsőre egyszerűbbnek tűnő formát képviselnek, viszont a különlegessége, hogy az egyenes vonalakat ívelt lábazattal kombinálták. Így találkozik a múltunk a jövőnkkel.

 

Szélesség: 120 cm

Magasság: 45 cm

Mélység: 60 cm

 

A fotókon látható felületkezelések:

- Waxolt antik fenyő

- Fehérre festett lábak + natúr tölgyfa tetólap és alcó "polc"

- Fehérre festett

130 100 Ft
Részletek

Nem is igazán nappali az, ahol nincs legalább egy dohányzóasztal. A vendégeidet úgyis a kanapéra ülteted le, és ha már megkínálod őket egy itallal vagy kávéval, nem akarják majd a kezükben tartogatni. A családi, baráti összejövetelek és nagy beszélgetések középpontja.

 

A tetőlap anyagvastagsága: 25 mm

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 

Kombinált felületkezelés: Így még egyedibbé tesszük a bútort. A KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk. A kombinált felületkezelés felhasználási módja lehet eltérő korpusz és front vagy tetőlap, de üveges elemeknél más színű bútorbelső is.

 


Tölgy tetőlapok: 3 elegáns árnyalatot kínálunk tömör tölgyből, amit gondosan lelakkoznak, így a felület vízhatlanná és ellenállóvá válik.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

KON398

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
120 cm
Magasság
45 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
5900 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek