Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Adela kis szekreter
Adela kis szekreter
135 100 Ft

Adela kis szekreter

Adela kis szekreter
Adela kis szekreter
Adela kis szekreter
Adela kis szekreter
Adela kis szekreter
Adela kis szekreter
Adela kis szekreter
Adela kis szekreter

A kis méretű szekreter kiváló választás a lakásban, különösen akkor, ha korlátozott a hely.

 

Szélesség: 65 cm

Magasság: 103 cm

Mélység: 40 cm

 

A fotókon látható felületkezelések:

- Galabszürke (festett)

- Fekete (festett)

- Fehér (festett)

135 100 Ft
Részletek

Ennek az szekreternek a kompakt kialakítása ideális a kis szobákba vagy szűk terekbe. Kis mérete ellenére mégis rendelkezik asztalfelülettel, rekeszekkel és fiókokkal egyaránt. Egy ilyen szekreter praktikus és stílusos megoldás, akár az előszobába a bejárati ajtó közelében elhelyezve, ahová hazaérkezéskor lebodhatjuk a szlusszkulcsot, a fiókokba a pénztárcát, vagy nyáron a napszemüveget, télen pedig a kesztyűt, amit az ajtón belépve azonnal veszünk le a kezünkről.

 

A bútor oldalainak anyagvastagsága: 20 mm

Tetőlap: 28 mm

A fiók eleje 20 mm, oldala és a hátulja 16 mm.

A fiókok alja bükk fa rétegelt lemez.

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készül, a modern technológiát ötvözve a hagyományos, kézműves megoldásokkal.

 

A fiókok facsúszós kivitelben készülnek.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található. 

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 

Kombinált felületkezelés: Így még egyedibbé tesszük a bútort. A KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk. A kombinált felületkezelés felhasználási módja lehet eltérő korpusz és front vagy tetőlap, de üveges elemeknél más színű bútorbelső is.

 


 

Választható fogantyúk: Több féle fogantyú közül is lehet választani. Nem csak a formát, de a színt is meg lehet határozni, ehhez részletes, nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található. Egyes termékeknél van lehetőség kulcs és zár kiválasztására is, hogy melyek ezek, az a befotózott termékképből könnyedén megállapítható.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

KON554

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
65 cm
Magasság
103 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek