Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Bojtorján kis falipolc
Bojtorján kis falipolc
19 500 Ft

Bojtorján kis falipolc

Bojtorján kis falipolc
Bojtorján kis falipolc
Bojtorján kis falipolc
Bojtorján kis falipolc

Egy falipolc ezernyi lehetőséget rejt magában a lakberendezés, dizájn és tárolás terén is. Bárhol el tudjuk képzelni, legyen az a nappali, előszoba, konyha vagy ritka esetben a hálószoba. Te hova tennéd, és mit raknál rá?

 

Szélesség: 70 cm

Magasság: 16 cm

Mélység: 25 cm

 

A fotókon fehér és waxolt antik fenyő felületkezeléssel látható!

19 500 Ft
Részletek

A Bojtorján bár vicces elnevezésnek tűnhet, ez a kis akasztós falipolc nem viccel: masszív, fenyőből készült, és hosszú ideig jó szolgálatot tesz majd, bármire is akarod használni. A fotókon a konyhai felhasználáshoz adunk remek inspirációt.

 

A bútor anyagvastagsága: 22 mm

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Pácolt felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után lakkozással van lefedve.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

KON288

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
70 cm
Magasság
16 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek