Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény
Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény
162 800 Ft

Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény

Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény
Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény
Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény
Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény
Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény
Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény
Borka 1 ajtós, 1 fiókos nyitott keskeny szekrény

Szélesség: 54 cm

Magasság: 160 cm

Mélység: 41 cm

 

162 800 Ft
Részletek

VIDÉKI, COUNTRY STÍLUS

A country stílusban gyakran használnak természetes anyagokat, mint a fa, kő vagy pamut. A fa különösen fontos, gyakran látszólag durva vagy újrahasznosított formában. A lamellás ajtók gyakran természetes vagy festett fából készülnek, ami illeszkedik a country stílus természetes anyaghasználatához. A lamellás ajtók önmagukban is dekoratív elemek lehetnek, különösen, ha egyedi színekre festik vagy díszítik őket, ezért a kombinált felületkezeléssel kiemelkedő hatást ad a helységnek. Erre a vidéki stílusra a színpaletta általában földszínekből áll, mint a barna, bézs, zöld, krémszín és vörös árnyalatai. Ezek a színek meleg és barátságos hangulatot teremtenek. Az antikolt darabok időtlen bájt és karaktert adnak a helyiségnek. A country stílus az egyszerűséget és a kényelmet helyezi előtérbe, bútorok általában kényelmesek és funkcionálisak, minimális díszítéssel.

 

BORKA 1 AJTÓS, 1 FIÓKOS KESKENY SZEKRÉNY

A Borka szekrény egy egyszerű vonalvezetésű, elegáns bútordarab. A tetőlap szépen kiképzett koronarésszel ellátott, a lábrész a bútor oldalakra helyezett oldalsó és elülső kiugró peremmel, úgynevezett "szoklis". A Borka keskeny szekrény felül nyitott 2 polccal, alatta egy kicsi fiókkal, az alatt pedig egy zárt lamellás ajtós szekcióval, ami mögöt 1 polclap található. Míg a fenti részen igényes és mutatós derokációs tárgyak kaphatnak helyet, a zárt részekbe minden olyan, amit nem szívesen hagysz elő. A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült. Borka bútorcsaládunk többi terméke itt található.

 

FELÜLETKEZELÉS

Waxolt: Prémium minőségű viasszal bevont felület. Ez az eljárás visszaadja a fa természetes megjelenését, és harmonizál a régebben divatos sötétbarna árnyalatokkal, a régi idők emlékeit is visszaidézi az így elkészült bútoron. A fa erezete, csomói, teljesen látszódnak.

 

Pácolt felület: A bútor a kiválasztott színű páccal van bevonva, ami beszívódik a fába, elszínezi azt, így még szebben fognak látszódni a fa jellegzetes mintái. A szín élénkebbé válik, sokkal hangsúlyosabb lesz. A pác száradása után lakkozással van lefedve, lezárva a felület.

Festett felület: A felület kétszer kerül festésre, így fényes, sima és finom tapintású lesz, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten látszik a fa mintázata. Kizárólag környezetbarát, vízbázisú festék kerül felhasználásra, amely kiváló minőségű, minősített és egészségre káros anyagot nem tartalmaz.

 

Kétféle szín kombinációja: A még erősebb kontraszt eléréséhez. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy ugyanazon a terméken különböző színeket válasszon. Az ilyen típusú bevonat kiválasztásával garantáljuk, hogy a legérdekesebb, legmerészebb és legeredetibb színkombinációkat tudja létrehozni. A lehetőségek között szerepelhet az eltérő tetőlap szín, eltérő korpusz és front felület vagy a bútor belső része és a külső rész közötti eltérés. Itt a különböző felületkezeléseket is lehet kombinálni, sőt kifejezetten ajánljuk. Megrendeléskor a megjegyzés rovatban kérjük tüntessen fel minden részletet ezzel kapcsolatban. 

 

Mélyre csiszolt felület: Modern gépesített technológiával végrehajtott mechanikai eljárással történik.  A fa felületét speciális eljárással az évgyűrűk közötti puha részek egy részét eltávolítják, majd a fát pácolással fedik. végül lakkozzák. A mélyre csiszolt felülettel a tömör fa érzete még erősebben kiemelődik, az így kapott felszín keményebb, durvább tapintású, de ellenállóbb a kis ütésekkel szemben is. Ez a legkülönlegesebb felületkezelési eljárás, mind a gyártási folyamat, mind a végeredmény szempontjából. A bútorok végső megjelenése valóban egyedi, páratlan és lenyűgöző.

 

FOGANTYÚ

Fogantyúból több típusból lehet választani. A fa fogantyú a bútor színével megegyező, erre a színre van pácolva vagy festve. A különböző formájú, színű fém fiókhúzók sokféleségük miatt bármilyen bútorhoz használhatók. Ezenkívül a fém fogantyúk különösen tartósak és még a nagy terhelés sem árt nekik. Színek terén háromféle változatot kínálunk, ezzel megteremtjük a tökéletes összhangot a bútorral.

KÉRDÉS A TERMÉKRŐL

Hívjon minket munkaidőben, készséggel állunk rendelkezésére! Küldjön üzenetet a KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva, itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk.

 

TERMÉKADATOK

- Hagyományos fa fiókcsúszós vagy nagy terhelhetőségű fém fióksínnel (opcionálisan választható).

- Többféle fogantyú, nyitási lehetőség

- Balos és jobbos ajtónyitási mód (a képen jobbos látható)

- Anyagvastagság: korpusz 19 mm, ajtó 20 mm

- Tetőlap magassága: 40 mm

- Lábrész magassága: 10 mm

- Anyaghasználat: valódi lucfenyő

- Modern technológia és kézműves jelleg ötvözetével készült termék

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. Javasoljuk, hogy vízzel való érintkezés után száraz ruhával törölje át, valamint tartsa szárazon a bútort a tömör fa sajátos tulajdonságai miatt. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. Még több hasznos tanácsot blog cikkünkben olvashat.

 

KON669

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
54 cm
Magasság
160 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek