Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Blog

MIÉRT BÚTORT AJÁNDÉKOZZ IDÉN?

MIÉRT BÚTORT AJÁNDÉKOZZ IDÉN?

Az év végi ajándékvadászat minden évben óriási stressz, nem beszélve a futárszolgálatok túlterheltségéről.

Idén idén is valami hasztalan apróságot vennél, vagy inkább tényleg maradandó és hasznos ajándékot választanál? Összeszedtük érveinket amellett, hogy idén inkább kisebb bútordarabot válassz, bárkinek.

Mert időtálló:

Bútoraink olyan vastag valódi faanyagból készülnek, amik tényleg kiállják az idők próbáját. Akár egy egyszerű polc mellett, akár egy szebb éjjeliszekrény mellett döntesz, egészen biztos, hogy 10-20 év múlva is egyben marad. Biztos, hogy te is belefutottál már gyenge minőségű, törékeny, silány darabokba, és pontosan tudod, mennyire nem éri meg évente újat venni.

Nem lehet mellélőni:

Most őszintén, sokat nem lehet tévedni. Nálunk minden stílusban, mindenki számára megtalálod a megfelelőt. A klasszikusabb stílusokat kedvelőknek például egy natúrra lakkozott, egyszerű polcot vagy más hasznos kiegészítőt, egy vadásztársadnak vagy barátodnak például fegyverszekrényt, egy kisgyermek szobájába pedig valamilyen élénk színű házikós falipolcot, esetleg egy nagy kincsesládát, amibe belefér minden, ami fontos számára.

Nagyon személyes:

Bútort ajándékozni egy kicsit bonyolultabb, mint mondjuk apának egy másik nyakkendőt adni, de sokkal nagyobb az öröm. Megéri a fáradságot. Mivel a bútorvásárlás általában személyes jellegű, a legjobb, ha hagyjuk, hogy a megajándékozott maga válassza ki, mit szeretne, vagy határozottan kérdezzünk rá, mire van szüksége. Persze, ha házastársról van szó, akkor ez nem kérdés. Ugye, nem kérdés? :)

➔ Pro tipp: Ha nem egy kisebb bútordarabot szeretnél ajándékozni, hanem mondjuk egy ágyat vagy komódot, akkor nehezen megvalósítható a csomagolás bontogatásának élménye. Sokkal inkább javasoljuk, hogy készíts ajándékkártyát, rajt a bútor képével, tedd egy borítékba, és azt nyújtsd át a leendő gazdájának. Hidd el, a hatás nem marad el!

Valóban hasznos:

Általában egy bútorvásárlást megfontolnak az emberek, főleg a mi vásárlói körünkben, mert egy valóban időtálló, masszív fenyőbútort nem csak úgy hipp-hopp vesz meg bárki. Sokan vannak, akik igazából a lakás berendezésének cseréjét teszik a legutolsó helyre, éppen ezért biztatunk Téged is arra, hogy bútort ajándékozz szeretteidnek. Ráadásul szinte biztos, hogy rövid időn belül használatba is veszik, és nem a sufniban, tárolóban vagy egy ágy alá betuszkolva várja majd jobb sorsát.

Ha kifogytál az ötletekből:

Néhányan úgy gondolják, hogy az ajándékkártyák csak kibúvónak számítanak, de gondolj bele egy kicsit jobban: jobb volna, ha valami olyat vennél, ami már van neki, vagy ami nem tetszik? Nem szégyen valakinek ajándékkártyát vagy ajándékutalványt venni, főleg akkor, ha azt egy fenyőbútor üzletben használhatja fel. Ez azt mutatja, hogy figyelsz az ajándékozott személyre, és biztos, hogy nem akarsz mellélőni.

Összefoglalva:

Idén, ahogy közeledik az év végi ajándékozási láz, úgy egyre inkább el kell gondolkodnunk azon, hol és mit vehetünk szeretteinknek. Ha szerinted idén már nem megfelelő egy újabb csúnyapulcsi, zokni vagy egy óriási ajándékkosár, akkor mindenképp fenyőbútorban érdemes gondolkodni. Ezek hosszú időre szólnak, emlékezetesek maradnak és amikor már híre-hamva sem lesz az ünnepi láznak, még csak akkor jön az igazi életszakasza a bútordarabnak. Nagyon nem lehet tévedni, gyerekeknek, idősebbeknek és a klasszikus vagy modern stílusok szerelmeseinek is tudunk ajánlani valódi, masszív fabútort, de lehet, hogy jobban jársz, ha az ajándékozott személyt bevonod, és elmondja, egész pontosan mit szeretne, mert nagyon kellemetlen és drága, ha mellélősz.

(Borító alapkép: @anniespratt)