Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Csenge TV állvány
Csenge TV állvány
330 000 Ft
ÚJ

Csenge TV állvány

Csenge TV állvány
Csenge TV állvány
Csenge TV állvány
Csenge TV állvány
Csenge TV állvány
Csenge TV állvány
Csenge TV állvány
Csenge TV állvány
Csenge TV állvány

A tömör fenyőből készült, rokokó stílusjegyeket hordozó Csenge bútorcsalád nagyon elegáns és magával ragadó bútorokat foglal magába. 

 

Szélesség: 158 cm

Magasság: 60 cm

Mélysége: 48 cm

330 000 Ft
Részletek

A TV állvány 2 ajtóval és egy nyitott, polcos résszel rendelkezik. A két ajtó mögé lehet pakolni mindneféle elektronikai kütyüt, ami esetleg a TV -hez szükséges (vagy a hozzá csatlakoztatott játékkonzolhoz), a középső nyitott részbe pedig apróbb dekortárgyakat is rakhatunk.

 

A TV állvány ajtajai mögött nincs polc.

A TV állvány hátlapja, oldalai és fenéklapja: 20 mm

Tetőlapja: 30 mm

A fenéklap és a padló közti távolság: 18 cm

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült, a modern technológiát ötvözve a hagyományos, kézműves megoldásokkal.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Dupla rétegű antik: Ebben az esetben két különböző színű festékréteg van ugyanazon a felületen. Az első színnel az egész felületet lefestik, majd a szélekre egy speciális viaszt visznek fel, ezután pedig a második színt viszik fel a bútor teljes felületére. A széleken, ahol a speciális viaszt alkalmazták, a második szín nem fog megtapadni, így az alatta lévő réteg az éleken láthatóvá válik, ettől kelt antik hatást. Tipp: Ha jól akarsz választani, akkor a bútor fő színe a szoba általános színe, az alatta lévő réteg, ami az éleken látszik pedig a szoba másodlagos színe legyen. Így lesz tökéletes a harmónia.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 

Kombinált felületkezelés: Így még egyedibbé tesszük a bútort.

Erre a lehetőségre külön árkalkulációt adunk, mivel az ár függ a fa felületkezelés és a felületre felvitt színek kombinációjától.

Pl.: waxolt antik fenyő front és fehér korpusz vagy szürkésbarna mélyre csiszolt front és fehér korpusz.

Ezek az eshetőségek csak nagyon kivételes esetben kerülnek többe, mint a feltüntetett árak. A KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva felteheti kérdését, amire minél előbb válaszolunk, de legfeljebb egy munkanapon belül.

 


 

Tölgy tetőlapok: 3 elegáns árnyalatot kínálunk tömör tölgyből, amit gondosan lelakkoznak, így a felület vízhatlanná és ellenállóvá válik.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

KON649

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Szélesség
158 cm
Magasság
60 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
4900 Ft
Pácolási (szín) felár
színtől függő
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek