Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Direktor kis íróasztal
Direktor kis íróasztal
319 000 Ft

Direktor kis íróasztal

Direktor kis íróasztal
Direktor kis íróasztal
Direktor kis íróasztal
Direktor kis íróasztal
Direktor kis íróasztal
Direktor kis íróasztal
Direktor kis íróasztal
Direktor kis íróasztal
Direktor kis íróasztal

Szélesség: 140 cm

Magasság: 78 cm

Mélység: 70 cm

 

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

319 000 Ft
Részletek

VIDÉKI STÍLUS, ÓNÉMET JEGYEKKEL DÍSZÍTVE

A vidéki stílus a természetközelségről, az egyszerűségről, a múlt felidézéséről szól. Az ilyen belső terekben otthonos, meghitt légkör megteremtésére a cél. Természetes anyagok például fa, kő, kerámia, tégla, bőr használatával és az egyes tájegységekre jellemző motívumokkal érik el ezt a hatást. A bútorok mellett a használati és dísztárgyakkal lehet igazán személyes a vidéki stílusú otthonunk. Itt keveredhetnek a modern felhasználási eszközök a hagyományos örökölt vagy felújított régi darabokkal. Igazán lenyűgözővé válik, ha a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik, szoros kapcsolatban áll a környékünk tradícióival. Holkeres felső díszléccel ellátott, de az oldalakon ónémet stílushoz hasonló akantusz leveles motívum helyett egyszerűbb forma zárja le a végighúzódó hármas marású mintát, ezzel adva plusz antik hangulatot a bútornak. 

DIREKTOR ÍRÓASZTAL

Milyen iroda az, ahol nincs egy íróasztal? Na ugye! Amellett, hogy megfelelően nagy és kényelmesen elfér rajt minden, jobb és bal oldalt is ajtós tárolók, illetve az asztal lapja alatt 3 alacsony, ám széles fiók is megtalálható rajt. Nem számítógépasztal, de ha alapvetően laptopot használsz, akkor tökéletes lesz. Az ajtókkal ellátott fiókos íróasztalok segítenek megőrizni az asztal tiszta és rendezett megjelenését. A tárgyakat könnyen elrejthetők az ajtók mögött és a fiókokban, így az asztal felszíne szabadon maradhat a munkavégzéshez. A nyitott íróasztalokhoz viszonyítva van még egy nagy előnyük, a tárgyakat, eszközöket a por és egyéb szennyeződések ellen az ajtók, fiókok segítenek megőrizni. A bútor valódi fából készül, nem tartalmaz bútor- vagy MDF lapot. Direktor bútorcsaládunk palettája széles, többi termék itt található.

FELÜLETKEZELÉS

Waxolt: Prémium minőségű viasszal bevont felület. Ez az eljárás visszaadja a fa természetes megjelenését, és harmonizál a régebben divatos sötétbarna árnyalatokkal, a régi idők emlékeit is visszaidézi az így elkészült bútoron. A fa erezete, csomói, teljesen látszódnak.

 

Pácolt felület: A bútor a kiválasztott színű páccal van bevonva, ami beszívódik a fába, elszínezi azt, így még szebben fognak látszódni a fa jellegzetes mintái. A szín élénkebbé válik, sokkal hangsúlyosabb lesz. A pác száradása után lakkozással van lefedve, lezárva a felület.

Festett felület: A felület kétszer kerül festésre, így fényes, sima és finom tapintású lesz, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten látszik a fa mintázata. Kizárólag környezetbarát, vízbázisú festék kerül felhasználásra, amely kiváló minőségű, minősített és egészségre káros anyagot nem tartalmaz.

 

Kétféle szín kombinációja: A még erősebb kontraszt eléréséhez. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy ugyanazon a terméken különböző színeket válasszon. Az ilyen típusú bevonat kiválasztásával garantáljuk, hogy a legérdekesebb, legmerészebb és legeredetibb színkombinációkat tudja létrehozni. A lehetőségek között szerepelhet az eltérő tetőlap szín, eltérő korpusz és front felület vagy a bútor belső része és a külső rész közötti eltérés. Itt a különböző felületkezeléseket is lehet kombinálni, sőt kifejezetten ajánljuk. Megrendeléskor a megjegyzés rovatban kérjük tüntessen fel minden részletet ezzel kapcsolatban.

 

Mélyre csiszolt felület: Modern gépesített technológiával végrehajtott mechanikai eljárással történik.  A fa felületét speciális eljárással az évgyűrűk közötti puha részek egy részét eltávolítják, majd a fát pácolással fedik. végül lakkozzák. A mélyre csiszolt felülettel a tömör fa érzete még erősebben kiemelődik, az így kapott felszín keményebb, durvább tapintású, de ellenállóbb a kis ütésekkel szemben is. Ez a legkülönlegesebb felületkezelési eljárás, mind a gyártási folyamat, mind a végeredmény szempontjából. A bútorok végső megjelenése valóban egyedi, páratlan és lenyűgöző.

 

FOGANTYÚ

Fogantyúból több típusból lehet választani. A fa fogantyú a bútor színével megegyező, erre a színre van pácolva vagy festve. A különböző formájú, színű fém fiókhúzók sokféleségük miatt bármilyen bútorhoz használhatók. Ezenkívül a fém fogantyúk különösen tartósak és még a nagy terhelés sem árt nekik. Színek terén háromféle változatot kínálunk, ezzel megteremtjük a tökéletes összhangot a bútorral.

FIÓKCSÚSZÓ

A fiókcsúszók biztosítsák a fiók számára a megfelelő mozgást. Két fiókhúzási lehetőség közül választhat. Az alapárban foglalt hagyományos fa fiókcsúszóval, azok számára akik szeretik a természetességet és hagyományt. A másik lehetőség a modern, nagy terhelhetőségű, golyós fióksín, ezek a csúszók apró golyós szerkezeten futnak, amely halk és finom mozgást biztosít a fiók számára.

 

KÉRDÉS A TERMÉKRŐL

Hívjon minket munkaidőben, készséggel állunk rendelkezésére! Küldjön üzenetet a KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva, itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk.

 

TERMÉKADATOK

- Hagyományos fa fiókcsúszós vagy nagy terhelhetőségű fém fióksínnel (opcionálisan választható).

- Anyagvastagság: 19 mm, fiók oldala 16 mm

- Tetőlap vastagsága: 25 mm

- Lábrész magassága: 10 mm

- Anyaghasználat: valódi lucfenyő

- Modern technológia és kézműves jelleg ötvözetével készült termék

- Készre szerelt

 

TERMÉSZETES FA

A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. Javasoljuk, hogy vízzel való érintkezés után száraz ruhával törölje át, valamint tartsa szárazon a bútort a tömör fa sajátos tulajdonságai miatt. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. Még több hasznos tanácsot blog cikkünkben olvashat.

 

Jótanácsok fenyőfa asztalhoz:

  • vásároljon könyöklőt, amin ír vagy dolgozik, másik lehetőség, hogy az asztal lapra helyezzen üveglapot
  • ne tegye ki az asztalt túlzott UV-sugárzásnak,
  • helyezze az asztalt távol a radiátoroktól és egyéb hőt termelő berendezésektől,
  • ne írjon olyan papírra, amely közvetlenül az asztalon fekszik,
  • felületének tisztításakor kerülje az erős szereket és a durva törlőkendőket.

 

KON115

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
140 cm
Magasság
78 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek