Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Fanni konyhasziget
Fanni konyhasziget
439 000 Ft

Fanni konyhasziget

Fanni konyhasziget
Fanni konyhasziget
Fanni konyhasziget
Fanni konyhasziget
Fanni konyhasziget
Fanni konyhasziget
Fanni konyhasziget
Fanni konyhasziget

A konyha, ahol a legfinomabb ételek készülnek, egy olyan terület, ahol ha egy nagy konyhapultod van, akkor sincs elég hely. Ezért érdemes konyhaszigetben (is) gondolkodni, ami körüljárható, és általában nagy felülettel rendelkezik, így minden étel könnyedén és akadálytalanul elkészíthető.

 

Szélesség: 150 cm

Magasság: 90 cm

Mélység: 90 cm

 

A fotón kombinált felületkezeléssel, waxolt antik fenyő korpusszal + feketére festett tetőlappal, ajtókkal és fiókokkal látható.

439 000 Ft
Részletek

A Fanni konyhasziget az egyik legkülönlegesebb a választékunkból, ugyanis ez még egy mutatós bortartó polccal is fel lett szerelve, amellett, hogy a többihez hasonló ajtós-fiókos-konyharuhatartós funkciókat is megkapta.

 

A Fanni konyhaszigetnek a legtöbbtól eltérően nem ugyanolyan mindkét oldala. Az egyik oldalán a szélén 2 üveges ajtó, 1-1 polclappal, középen pedig a már említett 3x4 palacktartós hely található meg, felette egy magasabb és alacsonyabb fiókkal. A másik oldalán az elrendezés majdnem ugyanez, csupán a 3 palacktartó polcot egy polclapra cserélték ki.

 

A bútor oldalainak anyagvastagsága: 22 mm

Polclapok: 20 mm

Tetőlap: 25 mm

A lábrész magassága: 70 mm

A fiók eleje és teljes keretének anyagvastagsága: 22 mm

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült.

 

A fiókok, kis méretük miatt, csak facsúszós kivitelben készülnek, ez a termék árába van foglalva.

 

A bútor minden része valódi fából készül.

Anyagvastag 20 mm.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Pácolt felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után lakkozással van lefedve.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 

Kombinált felületkezelés: Így még egyedibbé tesszük a bútort. A KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk. A kombinált felületkezelés felhasználási módja lehet eltérő korpusz és front vagy tetőlap, de üveges elemeknél más színű bútorbelső is.

 


Tölgy tetőlapok: 3 elegáns árnyalatot kínálunk tömör tölgyből, amit gondosan lelakkoznak, így a felület vízhatlanná és ellenállóvá válik.

Fém tetőlap: A tetőlap 28 mm vastag bútorlap, fém lemezzel bevonva, ami jobban ellennáll a külső behatásoknak.

 

Választható fogantyúk: Több féle fogantyú közül is lehet választani. Nem csak a formát, de a színt is meg lehet határozni, ehhez részletes, nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található. Egyes termékeknél van lehetőség kulcs és zár kiválasztására is, hogy melyek ezek, az a befotózott termékképből könnyedén megállapítható.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

KON608

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
150 cm
Magasság
90 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek