Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Jutka 4 üvegajtós tálalószekrény
Jutka 4 üvegajtós tálalószekrény
729 800 Ft
ÚJ

Jutka 4 üvegajtós tálalószekrény

Jutka 4 üvegajtós tálalószekrény
Jutka 4 üvegajtós tálalószekrény
Jutka 4 üvegajtós tálalószekrény
Jutka 4 üvegajtós tálalószekrény
Jutka 4 üvegajtós tálalószekrény

A Jutka tálalószekrények sok ajtóval és sok fiókkal rendelkeznek. A 100% fenyőből készült bútorok, a rengeteg különböző tárolóhelynek köszönhetően nagyon jó szolgálatot tesznek, hosszú éveken át. Természetességével a természetet viszik otthonodba.

 

Szélesség: 245 cm

Magasság: 225 cm

Mélység: alul 47 cm, felül 40 cm

729 800 Ft
Részletek

A 4 üvegajtós Jutka tálalószekrény egy egészen extrém méretű bútornak számít. Sok üveges és zárt ajtó, és még több fiók. 

 

A bútor, mint a legtöbb tálalószekrény, két elemből tevődik össze. A felső részén 4 üvegajtó, mögötte 2 db polclappal, alatta a két szélén 2-2 keskeny fiók, középen pedig egy alacsony nyitott rész. A bútor alsó eleme felül 4 széles fiókkal, a két szélén pedig 2-2 ajtóval lett ellátva. A két ajtó között egymás alatt 4 fiók, melyek minden eleme fából készült.

 

A bútor oldalainak anyagvastagsága: 22 mm

Polclapok: 20 mm

Tetőlap: 25 mm

A lábrész magassága: 10 cm

A fiók eleje és teljes keretének anyagvastagsága: 22 mm

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült.

 

Részlegesen egybe szerelt termék, az alsó és felső elemet a használat helyén kell összerakni.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Dupla rétegű antik: Ebben az esetben két különböző színű festékréteg van ugyanazon a felületen. Az első színnel az egész felületet lefestik, majd a szélekre egy speciális viaszt visznek fel, ezután pedig a második színt viszik fel a bútor teljes felületére. A széleken, ahol a speciális viaszt alkalmazták, a második szín nem fog megtapadni, így az alatta lévő réteg az éleken láthatóvá válik, ettől kelt antik hatást. Tipp: Ha jól akarsz választani, akkor a bútor fő színe a szoba általános színe, az alatta lévő réteg, ami az éleken látszik pedig a szoba másodlagos színe legyen. Így lesz tökéletes a harmónia.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 


Tölgy tetőlapok: 3 elegáns árnyalatot kínálunk tömör tölgyből, amit gondosan lelakkoznak, így a felület vízhatlanná és ellenállóvá válik.

 

Választható fogantyúk: 
Több féle fogantyú közül is lehet választani. Nem csak a formát, de a színt is meg lehet határozni, ehhez részletes, nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található. Egyes termékeknél van lehetőség kulcs és zár kiválasztására is, hogy melyek ezek, az a befotózott termékképből könnyedén megállapítható.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

KON404BAS+404SUP

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Szélesség
245 cm
Magasság
225 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
5900 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek