Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Marcus íróasztal
Marcus íróasztal
76 300 Ft

Marcus íróasztal

Marcus íróasztal
Marcus íróasztal

Szélesség: 110 cm

Magasság: 74 cm

Mélység: 60 cm

76 300 Ft
Részletek

SKANDINÁV STÍLUS

Ez a stílus a természetközelségről, az egyszerűségről, a múlt felidézéséről szól. Az ilyen belső terekben otthonos, meghitt légkör megteremtésére a cél. Természetes anyagok például fa, kő, kerámia, tégla, bőr használatával és az egyes tájegységekre jellemző motívumokkal érik el ezt a hatást. A bútorok mellett a használati és dísztárgyakkal lehet igazán személyes a vidéki stílusú otthonunk. Itt keveredhetnek a modern felhasználási eszközök a hagyományos örökölt vagy felújított régi darabokkal. Igazán lenyűgözővé válik, ha a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik, szoros kapcsolatban áll a környékünk tradícióival.

MARCUS ÍRÓASZTAL

A skandináv stílus jegyei fellelhetők az egyszerű, de kellemes lekerekített éleken. A bútor felülete díszítésektől mentes, igazi északi enteriőrbe illő. Kiemelkedő, 22 mm vastag, kiváló minőségű északi fenyőfából készül (borovi fenyő), a részletekre odafigyelve. Claudia-Anikó termékcsaládunk széles választékát tekintse meg itt.

 

FELÜLETKEZELÉS

Natúr lakkozott: A fa természetes natúr szépségében van jelen, amit a 3 rétegű UV lakkal ellátott felület véd a szennyeződéséktől.

 

Pácolt, lakkozott felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után többszöri lakkozással van lefedve.

Festett hófehér felület: Ez az egyik legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A festék kiváló minőségű, minősített és nem mérgező, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak.

 

Kombinált szín: Hófehér bútor, antik fenyő tetőlap

 

KÉRDÉS A TERMÉKRŐL

Hívjon minket munkaidőben, készséggel állunk rendelkezésére! Küldjön üzenetet a KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva, itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk.

 

TERMÉKADATOK

- Anyagvastagság 22 mm

- Anyaghasználat: valódi északi (borovi) fenyő

- Lapraszerelt

- Összeszerelési idő 0,5 óra

 

TERMÉSZETES FA

A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. Néhány jótanács a használathoz, hogy sokáig élvezzhesse valódi fa bútorát. Helyezzen egy vékony alátétet az íróasztal felületére, hogy megvédje a karcoktól és sérülésektől. Ez lehet üveg vagy plexi lap vagy íróaszer boltokban kapható úgynevezett könyökalátét. Ügyeljen arra, hogy az alátét anyaga ne karcolja az asztal felületét, és könnyen tisztítható legyen. Tartsa rendben az íróasztal felületét rendszeres tisztítással és ápolással, erre használjon enyhe tisztítószert és puha ruhát a szennyeződések eltávolítására, és kerülje az erős, karcolószereket. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. Javasoljuk, hogy vízzel való érintkezés után száraz ruhával törölje át, valamint tartsa szárazon a bútort a tömör fa sajátos tulajdonságai miatt. Mindig legyél óvatos az íróasztal felületén, és kerülje az éles tárgyakat, amelyek könnyen karcot okozhatnak. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. Még több hasznos tanácsot blog cikkünkben olvashat.

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 3 hét
Szélesség
110 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Pácolási (szín) felár
színtől függő
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek