Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-302933790

Nardo 100/80 - 4 fiókos
Nardo 100/80 - 4 fiókos
129 700 Ft

Nardo 100/80 - 4 fiókos

Nardo 100/80 - 4 fiókos
Nardo 100/80 - 4 fiókos
Nardo 100/80 - 4 fiókos

A Nardo bútorcsalád elemeinek különböző elrendezésével, kombinálásával ez a bútorcsalád megállja helyét hálóban, gyerekszobában, nappaliban és akár a dolgozóban is.

Magasság: 100 cm

Szélesség: 80 cm

Mélység: 42,5 cm

129 700 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az 100 cm magas 80 cm széles elemek 6 féle kivitelben készülnek. Az 100/80 -es elemek falra is szerelhetőek, vagy lábbal is rendelhetőek. A bútortesthez a natúr lakkos kivitelen túl még 4 színt kínálunk, a bútor frontjaira viszont 10 féle színt lehet választani, így lehet igazán egyedi és ízlésének megfelelő az otthona.

Anyagvastagság: 22 mm

Lábak mérete: 55 x 43 mm

A bútor hátlapja és a fiókok farost lemezből készültek.

A fiókok fiókgörgősek.

A bútorhoz két féle fém fogantyú kapható, a rövidebb (16 x 52 x 36 mm) méretű árát a termék magában foglalja. A hosszabb fogantyút külön termékként IDE KATTINTVA rendelheti meg.

A pácolásnál a kiválasztott színű pác a fa felületére kerül, majd száradás után lakkozással van lefedve, a fa erezete látszódik. Míg a hófehér szín eléréséhez a natúr fa lakkozásra kerül és ezután fújjuk a fehér festéket a bútorra, ezáltal a fa erezete csak egészen közelről látszódik.

Összeszerelt termék, egyedül a lábakat és a fogantyú(ka)t kell felszerelni, amit a gondosan összeállított csomag fog tartalmazni a szerelékkel együtt.

A bútorcsalád elemei egymásra szerelve, vagy lábakon is állhatnak külön-külön, illetve egymás mellett szélesebb lábkeretre sorolva, egyes elemek pedig akár falra is szerelhetőek. A lábkeretet ehhez a bútorhoz az oldalsó lenyíló menüben választhatja ki, ha azonban több termékkel kombinálná szélesebb lábkeretre helyezve, ahhoz a lábakat IDE KATTINTVA tudja külön megrendelni. Bármilyen felmerülő kérdés és több elem összeállítása esetén állunk rendelkezésükre.

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

Adatok
Valódi fa
Valódi fa
Fiókgörgős fiókok
Fiókgörgős fiókok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 5 hét
Magyarországon gyártott
Magyarországon gyártott
Szélesség
80 cm
Magasság
100 cm
Szállítási költség
4900 Ft
Pácolási felár
színtől függő
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek