Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-302933790

Nardo 50/40 - nyitott, 1 polcos
Nardo 50/40 - nyitott, 1 polcos
38 600 Ft

Nardo 50/40 - nyitott, 1 polcos

Nardo 50/40 - nyitott, 1 polcos
Nardo 50/40 - nyitott, 1 polcos
Nardo 50/40 - nyitott, 1 polcos

A Nardo bútorcsalád elemeinek különböző elrendezésével, kombinálásával ez a bútorcsalád megállja helyét hálóban, gyerekszobában, nappaliban és akár a dolgozóban is.

Magasság: 50 cm

Szélesség: 40 cm

Mélység: 42,5 cm

38 600 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az 50 cm magas 40 cm széles elemek 5 féle kivitelben készülnek. Az 50/40 -es elemek falra is szerelhetőek, vagy lábbal is rendelhetőek. A bútortesthez a natúr lakkos kivitelen túl még 4 színt kínálunk, a bútor frontjaira viszont 10 féle színt lehet választani, így lehet igazán egyedi és ízlésének megfelelő az otthona.

Anyagvastagság: 22 mm

Lábak mérete: 55 x 43 mm

A bútor hátlapja farost lemezből készült.

A bútorhoz két féle fém fogantyú kapható, a rövidebb (16 x 52 x 36 mm) méretű árát a termék magában foglalja. A hosszabb fogantyút külön termékként IDE KATTINTVA rendelheti meg.

A pácolásnál a kiválasztott színű pác a fa felületére kerül, majd száradás után lakkozással van lefedve, a fa erezete látszódik. Míg a hófehér szín eléréséhez a natúr fa lakkozásra kerül és ezután fújjuk a fehér festéket a bútorra, ezáltal a fa erezete csak egészen közelről látszódik.

Összeszerelt termék, egyedül a lábakat és a fogantyú(ka)t kell felszerelni, amit a gondosan összeállított csomag fog tartalmazni a szerelékkel együtt.

A bútorcsalád elemei egymásra szerelve, vagy lábakon is állhatnak külön-külön, illetve egymás mellett szélesebb lábkeretre sorolva, egyes elemek pedig akár falra is szerelhetőek. A lábkeretet ehhez a bútorhoz az oldalsó lenyíló menüben választhatja ki, ha azonban több termékkel kombinálná szélesebb lábkeretre helyezve, ahhoz a lábakat IDE KATTINTVA tudja külön megrendelni. Bármilyen felmerülő kérdés és több elem összeállítása esetén állunk rendelkezésükre.

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

Adatok
Valódi fa
Valódi fa
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 5 hét
Magyarországon gyártott
Magyarországon gyártott
Szélesség
40 cm
Magasság
50 cm
Szállítási költség
2900 Ft
Pácolási felár
színtől függő
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek